Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 10-1-2008

 

 

 

 

 
Ο Αστέρας παρουσίασε τις τέσσερις μεταγραφές του
Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε σήμερα στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της, τις τέσσερις χειμερινές μεταγραφές που ολοκλήρωσε, τον Ίσραελ Νταμόντε που θα φοράει στον Αστέρα το Νο24, τον Ματίας Παβόνι (Νο10), τον Σωκράτη Φυτανίδη (Νο55) και τον 'Αγγελο Μουκέα (Νο85).

Το λόγο πήρε πρώτος ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος που τόνισε ότι «Η ΠΑΕ Αστέρας δηλώνοντας παρούσα και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει σήμερα τα τέσσερα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα, πιστεύοντας πώς η ομάδα μας, πέρα από την καλή πορεία που είχε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έχει δυνατότητες να κάνει ανάλογη πορεία και στο δεύτερο γύρο.
Σε αυτά τα πλαίσια κινηθήκαμε και αποκτήσαμε ότι καλύτερο υπήρχε στην ποδοσφαιρική αγορά, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα μας στις θέσεις που ο προπονητής μας επέλεξε»

Στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας Πάουλο Κάμπος καλωσόρισε τους νέους ποδοσφαιριστές του Αστέρα και δήλωσε ότι «Είναι πολύ σημαντική η σημερινή μέρα για τον Αστέρα, να έχουμε δηλαδή τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου που θα βοηθήσουν την ομάδα μας.
Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας που ολοκλήρωσε με επιτυχία τις τέσσερις αυτές μεταγραφές.
Εγώ από την πλευρά μου τους καλωσορίζω, τους εύχομαι καλή σαιζόν και είμαι σίγουρος πώς και οι τέσσερις θα είναι πολύ ευχαριστημένοι στην οικογένειά του Αστέρα.
Ελπίζω και είμαι σίγουρος πώς αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα βοηθήσουν την ομάδα να φανεί ακόμα καλύτερη στη συνέχεια του πρωταθλήματος»

Από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα πρώτος μίλησε ο Ματίας Παβόνι που με τη σειρά του δήλωσε «Είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και τον Αστέρα. Περιμένω να βοηθήσω την ομάδα για να συνεχίσει την καλή πορεία που έχει κάνει μέχρι σήμερα και να δικαιώσω όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή»

Με τη σειρά του ο Ίσραελ Νταμόντε δήλωσε «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Αστέρα και από τη μέχρι τώρα φιλοξενία στην Τρίπολη, νοιώθω ήδη δικαιωμένος για την επιλογή μου.
Οι πατριώτες μου, που ήδη παίζουν στην ομάδα, όπως για παράδειγμα ο Καρντόσο, μου έχουν πει τα καλύτερα λόγια. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω τον Αστέρα και να πετύχει τους στόχους του»

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Σωκράτης Φυτανίδης που από την πλευρά του δήλωσε «Πιστεύω πώς η φετινή χρονιά του Αστέρα θα είναι καλύτερη από όλες τις προηγούμενες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με επέλεξε να γίνω κομμάτι της ομάδας και ιδιαίτερα τον κ. Κάμπος που μου έδειξε εμπιστοσύνη και με χρησιμοποίησε από το πρώτο παιχνίδι που είχα δικαίωμα συμμετοχής.
Να ευχαριστήσω ακόμα τους ποδοσφαιριστές, αλλά και όλους τους ανθρώπους του Αστέρα, που από την πρώτη ημέρα με έκαναν να νοιώθω άνετα. Όλοι οι παίκτες του Αστέρα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό καθημερινά στο γήπεδο και αυτό με το οποίο θέλω να κλείσω είναι να έχουμε υγεία όλοι και να προσπαθούμε για το καλύτερο»

Την παρουσίαση έκλεισε ο «βενιαμίν» της ομάδας 'Αγγελος Μουκέας που δήλωσε «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στον Αστέρα, μία ομάδα πολύ οργανωμένη και με στόχους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με επέλεξαν για την ομάδα και υπόσχομαι πώς από την πλευρά μου θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να δικαιώσω την επιλογή τους»

Τα βιογραφικά των ποδοσφαιριστών

Ο Ίσραελ Αλεχάντρο Νταμόντε γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1982 και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στην Αργεντινή με τη φανέλα των Εστουντιάντες, Κίλμες, Σαν Μάρτιν, Γυμνάσια, Νουέβα Σικάγο, Αρσενάλ Σαραντί, ενώ έχει παίξει μία χρονιά στο Μεξικό στη Βέρακρουζ.

Ο Ματίας Παβόνι γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1980 και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στην Αργεντινή με τη φανέλα της Νιουελς Ολντ Μπόις και στην Ισπανία με τη φανέλα της Καντίθ.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης γεννήθηκε στις 25 Μαίου 1984 και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα Καλαμαριάς στον οποίο είχε 121 συμμετοχές στα πρωταθλήματα Α’ και Β’ Εθνικής κατηγορίας. Με τον Αστέρα ντεμπουτάρισε την προηγούμενη Κυριακή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Αγγελος Μουκέας γεννήθηκε στις 1 Μαίου 1986 και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στην Προοδευτική και την Καλαμάτα.

 

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα