Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 27-6-2007

 

 

 

 
Αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα
Με κεντρικό σύνθημα «Μαζί σε μία σχέση… διαρκείας» η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου 2007-2008, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου του Αστέρα παρουσία εκπροσώπων του Τύπου και φίλων της ομάδας.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες του Αστέρα (Σούπερ Λίγκα, Κύπελλο Ελλάδας, φιλικά) την περίοδο 2007-2008, είναι αυστηρά προσωπικά και έχουν χωριστεί σε τρεις κατηγορίες:
- VIP (700 ευρώ)
- Απλά (250, 300, 400 ευρώ) αναλόγως το τμήμα του γηπέδου
- Οικογενειακά (250)

Στόχος των ανθρώπων του Αστέρα είναι να δουν γεμάτο το γήπεδο της ομάδας σε όλα τα παιχνίδια της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου και γι αυτό το λόγο, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι προσιτές και για όλα τα βαλάντια.
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βαγγέλης Κρητικός καλωσόρισε τους παριστάμενους και αποκάλυψε πώς στον πρώτο αγώνα του Αστέρα στη Σούπερ Λίγκα θα εκδοθεί συλλεκτικό γραμματόσημο, προκειμένου να αποτελέσει ενθύμιο της ιστορικής στιγμής με τον πρώτο αγώνα Αρκαδικής ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

Την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας έκανε η Μαρί Εγγισεγιάν από το τμήμα μάρκετινγκ του Αστέρα, που εξήγησε λεπτομερέστατα τι ακριβώς ισχύει, ενώ παρουσιάστηκε και το διαφημιστικό κομμάτι από τον υπεύθυνο του μάρκετινγκ Γιώργο Γιαμάνη.
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει από αύριο Πέμπτη 28 Ιουνίου και σε πρώτη φάση θα τεθούν στην κυκλοφορία 4.000 διαρκείας και οι ώρες που θα μπορούν οι φίλαθλοι να απευθύνονται στο γραφείο του γηπέδου είναι: (11 π.μ.-2 μ.μ. και 6-8 μ.μ.)

Θα πρέπει να σημειωθεί πώς μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου, οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν τα εισιτήρια τους αποκλειστικά και εφόσον επιθυμούν να διατηρήσουν τη θέση που είχαν στην περίοδο 2006-2007.
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βαγγέλης Κρητικός κατά τη διάρκεια της παρουσίασης δήλωσε πώς οι μεταγραφές που θα γίνουν, θα ικανοποιήσουν τους φιλάθλους, ενώ τόνισε το τεράστιο ενδιαφέρον που έχουν δείξει για την απόκτηση των εισιτηρίων διαρκείας και από τους όμορους νομούς.

 

 

 

 
Νέο Δ.Σ. στην εταιρεία Πελοπόννησος Κέντρο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης
Ολοκληρώθηκαν στην προχθεσινή συνεδρίαση(25-06-07) του νέου Δ.Σ. της εταιρείας οι διαδικασίες συγκρότησης του σε σώμα με την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γενικού γραμματέα.

Ο κ.Καρλής Γεώργιος Δήμαρχος Κορυθίου ο οποίος εκπροσωπεί την ΤΕΔΚ Αρκαδίας εκλέχθηκε Πρόεδρος του Δ.Σ., της εταιρείας ο κ. Τσιλογιάννης Αλέξανδρος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ασκληπιείου εκπρόσωπος των Αναπτυξιακών Εταιρειών της Πελοποννήσου Αντιπρόεδρος και η κα Αλειφέρη Ελένη Δήμαρχος Μελιγαλά εκπρόσωπος της ΤΕΔΚ Μεσσηνίας , Γενική Γραμματέας.

Στην Γενική Συνέλευση της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στις 10/06/2007 στο κτίριο του Κέντρου Προώθησης Αγροτουρισμού στην Επισκοπή Τεγέας εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση η σύνθεση του νέου Δ.Σ. της εταιρείας στο οποίο συμμετέχουν οι εξής:
1. κα Αλειφέρη Ελένη - Δήμαρχος Μελιγαλά
2. κ. Ανδρεάκος Πέτρος - Δήμαρχος Οιτύλου
3. κ. Βαλιώτης Ευάγγελος– Δήμαρχος Οινούντος
4. κ. Καρλής Γεώργιος-Δήμαρχος Κορυθίου
5. κ. Σκούφης Δημήτριος– Δήμαρχος Λυρκείας
6. κ. Σοφίας Γεώργιος – Δήμαρχος Αγίων Θεοδώρων
7. κ.Τσιλογιάννης Αλέξανδρος– Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ασκληπιείου

'Αμεσες προτεραιότητες του νέου Δ.Σ της Εταιρείας αποτελούν τα παρακάτω:
Η επιτυχής ολοκλήρωση των έργων και των συμβάσεων που υλοποιεί η Εταιρεία με σημαντικότερη από άποψη ύψους προϋπολογισμού τα Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου (ΟΠΑΑΧ). Περισσότερα...

 

 

 

 
ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζονται οι περιοδείες και συγκεντρώσεις της Ν.Ε. Αρκαδίας του ΚΚΕ σε διάφορες περιοχές του νομού.

• Την Τετάρτη 27 Ιούνη κλιμάκια του ΚΚΕ θα περιοδεύσουν στην περιοχή του Δήμου της Βλαχοκερασιάς και ειδικά στα Δ.Δ. Βούρβουρα, Κολλίνες, Αλεποχώρι, Βλαχοκερασιά
• Την Παρασκευή 29 Ιούνη στις 8:30μ.μ. θα μιλήσει στην Βλαχοκερασιά στο Καφενείο του Σπ. Ράπτη ο Γρ. της Ν.Ε. Αρκαδίας του ΚΚΕ Γιαννόπουλος Ανδρέας.
• Το Σάββατο 30 Ιούνη στις 9:00μ.μ. θα μιλήσει στις Χειράδες Μεγαλόπολης στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου το μέλος της Ν.Ε. Αρκαδίας Κώστας Παγανός.

 

 

 

 

 
12ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΧΕΡΙΟΥ
«Δέκα περίπου χιλιάδες Έλληνες τραυματίζονται στα χέρια κάθε χρόνο και χρειάζονται ιατρική φροντίδα. σε εξειδικευμένα κέντρα. Περισσότεροι από το 50% των τραυματισμών αυτών είναι τόσο σοβαροί ώστε να οδηγούν σε αποχή του ατόμου από τις επαγγελματικές του ασχολίες για διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών, ενώ το 2% των κακώσεων του χεριού προκαλούν μόνιμη αναπηρία στον ασθενή με όλες τις επακόλουθες επιπτώσεις».

Αυτό τόνισε σήμερα σε Συνέντευξη Τύπου ο καθηγητής Ορθοπεδικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ Κωνσταντίνος Μαλίζος, η οποία δόθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου 12 ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Χειρουργικής Χεριού της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εταιρειών Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου, που πραγματοποιείται στην Αθήνα 27 με 29 Ιουνίου ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ.

Το ανθρώπινο χέρι, όπως εξήγησε ο κ Μαλίζος είναι ένα εξαιρετικά περίπλοκο δομικό και λειτουργικό στοιχείο του ανθρώπινου σώματος μέσω του οποίου ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει αναπτύξει εκπληκτικές δεξιότητες και σμίλευσε τον ανθρώπινο πολιτισμό. Παρά τον μικρό του όγκο εμπεριέχει περισσότερα από 200 ξεχωριστά ανατομικά στοιχεία που πρέπει να διατηρούνται ακέραια και να λειτουργούν αρμονικά για να εκτελούν τις εντολές εγκεφάλου. Περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα