Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 17-5-2007

 

 

 

 
Μεταβολές Σχολικών Μονάδων 2007

Καταργούνται, από το σχολικό έτος 2007-08, οι παρακάτω σχολικές μονάδες:

1.      1/θ Νηπιαγωγείο Στενού

2.      1/θ Δημοτ. Σχολείο Ελαιοχωρίου

3.      1/θ Δημοτ. Σχολείο Μυγδαλιάς

4.      1/θ Δημοτ. Σχολείο Τριποταμιάς

5.      2/θ Δημοτ. Σχολείο Κορακοβουνίου

 

Ιδρύονται από το σχολικό έτος 2007-08 τα παρακάτω Νηπιαγωγεία:

1.      1/θ Νηπιαγωγείο Ασέας

2.      1/θ Νηπ. Λουτρών Ηραίας

 

    Υποβιβάζεται, από το σχολικό έτος 2007-08, το Δ.Σ. Πουλίθρων από τριθέσιο σε διθέσιο.

 

 

 

 

 
Ο Δήμος Τρίπολης θα τιμήσει τον Αστέρα
Ο Δήμος Τριπόλεως διοργανώνει γιορτή προς τιμή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης για την άνοδο του στη Σούπερ Λίγκα την Κυριακή 27 Μαΐου και ώρα 8.30 μ.μ. στην Πλατεία του Αρεως.
Ο Δήμαρχος Τριπόλεως Αλέξανδρος Κοτσιάνης και το Δημοτικό Συμβούλιο Τριπόλεως θα αποδώσουν τιμές στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τημ και την ηγεσία του Αστέρα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει απονομή Κυπέλλου από την ΕΠΣ Αρκαδίας και θα παρουσιαστεί σε επίσημη πρώτη ο ύμνος της ομάδας από τους δημιουργούς: Δημήτρη Κοντόπουλο (συνθέτης), Νίκο Γρίτση (στιχουργός) και Ανδρέα Στάμο (τραγουδιστής).

 

 

 

 
Αστέρας-Βέροια αλλαγή ώρας
Οι αγώνες της 31η αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β' Εθνικής Κατηγορίας θα διεξαχθούν την Κυριακή 20-5-2007 με ώρα έναρξης την 18:00 αντί της 17:00 που αρχικά είχε προγραμματισθεί.
Έτσι και ο Κυριακάτικος αγώνας του Αστέρα με τη Βέροια θα ξεκινήσει στις 18.00 στο γήπεδο του Αστέρα, αντί για τις 17.00 που αρχικά είχε προγραμματισθεί.

Λύθηκε η συνεργασία με Τεοφιλέ

Στο μεταξύ, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του Αστέρα με το Γάλλο ποδοσφαιριστή Στηβ Τεοφιλέ.

 

 

 

 
Εβδομάδα Ευρυζωνικότητας
17-23 Μαΐου 2007 στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) οργανώνει, «Εβδομάδα Ευρυζωνικότητας», στο σταθμό του Μετρό στην Πλατεία Συντάγματος (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων).

Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ευρυζωνικότητας», θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με στόχο την πληροφόρηση του κοινού για θέματα ευρυζωνικών υπηρεσιών. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να «πειραματισθούν» σε ποικίλες εφαρμογές και να ενημερωθούν για δράσεις που υλοποιούνται και προγραμματίζονται από την Πολιτεία, με στόχο την ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας.

Περίπτερα για την ενημέρωση του κοινού θα διαθέτουν, εκτός από την ΕΕΤΤ, τα παρακάτω Υπουργεία
  • Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης
  • Οικονομίας και Οικονομικών (Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού)
  • Ανάπτυξης
  • Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων
  • Μεταφορών και Επικοινωνιών

Η εναρκτήρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου 2007, η οποία έχει ορισθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών, και ώρα 11:00.

Η είσοδος στο χώρο των εκδηλώσεων είναι ελεύθερη.

 

 

 

 
ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
Σχεδόν ανώδυνα, χωρίς αιμορραγία και το κυριότερο για τις γυναίκες με καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα γίνονται πλέον στη χώρα μας οι επεμβάσεις στον τομέα της γυναικολογίας με την μέθοδο Ενδοσκοπικής Χειρουργικής.

«Σε αντίθετη με τις επεμβάσεις ανοιχτής κοιλιάς η Ο κ. Πιστοφίδης και η ιατρική του ομάδαΕνδοσκοπική Χειρουργική προσφέρει καλύτερο αποτέλεσμα με ελάχιστες επιπλοκές, αρκεί η επέμβαση να γίνεται σε οργανωμένο κέντρο με εξειδικευμένη ιατρική ομάδα, η οποία θα πρέπει να κάνει συνεχή εκπαίδευση στα σύγχρονα ενδοσκοπικά ιατρικά όργανα».

Αυτό τόνισε ο κ Γιώργος Πιστοφίδης MB.BS.FRCOG, Δ/ντης Γυναικολογικής Κλινικής Γεν. Κλινικής Λευκού Σταυρού στο πλαίσιο της διοργάνωσης Εκπαιδευτικού Λαπαροσκοπικού Σεμιναρίου με θέμα «Ινομυωματεκτομή- Τεχνικές Συρραφής», το οποίο διοργανώνεται στην Αθήνα από τα Συνδυασμένα Κέντρα Ενδοσκοπικής Εκπαίδευσης .

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Ενδοσκοπικής Α.Ε (Ζαγοράς 12 , Αθήνα) από το Σάββατο 19 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 23 Μαΐου. Περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα