Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 16-2-2007

 

 

 

 
Πρόγραμμα αγώνων ποδοσφαίρου
Β' Εθνική, 20η αγωνιστική (19-2-2007, 17:00) ΕΤ3


Λεβαδειακός - Αστέρας

Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου παίζει ο Αστέρας Τρίπολης στη Λιβαδειά με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Το ντέρμπι κορυφής θα μεταδοθεί σε τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ-3 και θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ.
Αυτό θα είναι το πέμπτο παιχνίδι του Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας που θα μεταδοθεί σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση. Προηγήθηκαν τα παρακάτω παιχνίδια:
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννενα 1-0
Καλλιθέα-Αστέρας Τρίπολης 2-1
Αστέρας Τρίπολης-Αγρ. Αστέρας 3-0
Μεσσηνιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-2
- Σήμερα, η ομάδα έχει ρεπό και από αύριο Τετάρτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό. Ο προπονητής του Αστέρα Πάουλο Κάμπος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

 

 

 
"Έφυγε" ο Σπύρος Κωστόπουλος
"Έφυγε" αιφνιδιαστικά από τη ζωή ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ε.ΚΑ.ΣΚΕ.ΝΟ.Π., Σπύρος Κωστόπουλος, στην οποία ήταν μέλος από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της, υπηρετώντας πιστά το μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια.
Το Μπάσκετ έχασε έναν ακούραστο εργάτη και ο Αθλητισμός έναν άνθρωπο που τον υπηρετούσε πιστά για περισσότερο από 30 χρόνια.
Ο Σπύρος Κωστόπουλος είχε αφιερώσει τη ζωή του στα ιδανικά του αθλητισμού και είχε βοηθήσει πολύ στην Ανάπτυξη του Αθλήματος στην περιοχή της Λακωνίας και της ευρύτερης περιοχής.
Ένα ξεχωριστό μπασκετικό μυαλό, αφού πάνω σε δική του πρόταση, υλοποιήθηκε το σύστημα διεξαγωγής των Εθνικών Κατηγοριών που υπάρχει μέχρι σήμερα.
Ο Σπύρος Κωστόπουλος, είχε συνδυάσει το όνομά του με αρκετές επιτυχίες, καθώς είχε διατελέσει έφορος του ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ, όταν αυτός ανέβηκε και αγωνίστηκε στη Β΄ Εθνική και Ιδρυτής & Πρόεδρος του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ, από την πρώτη ημέρα της Ίδρυσής του, με αποκορύφωμα την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

- Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει …….

ΤΟ Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ
 

 

 
Ορισμός διαιτητών για αγώνες μπάσκετ
Στις 15/2/07 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνήλθε η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που αποτελείται από τους : 1) ΜΑΛΑΜΑ Π. (Πρόεδρο), 2) ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΑΝΤ. και 3) ΠΛΕΣΣΙΑ Κ. μέλη, με σκοπό να ορίσουν Διαιτητές, Κριτές και Γυμνασίαρχους Περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα