Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 7-8-2009

 

 

 

 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΦΕΤ ΓΙΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
Το ΚΕΚ-ΓΣΕΒΕΕ παράρτημα Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αρκαδίας (ΟΕΒΑ) επαναλειτουργεί προγράμματα εκπαίδευσης για επαγγέλματα που αφορούν το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων με αντικείμενο κατάρτισης «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων», σύμφωνα με την Υ.Α 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης (ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007).

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) 487/2000, η οποία αποτελεί προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας σε σχετική κοινοτική οδηγία, δημιουργείται η υποχρέωση όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων της χώρας μας, που δραστηριοποιούνται στον χώρο των τροφίμων, σε όλα τα στάδια της τροφικής αλυσίδας, να παρακολουθήσει σεμινάριο κατάρτισης σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας. Οι εργοδότες δεν υποχρεώνονται να παρακολουθήσουν εάν δεν το επιθυμούν, οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωτικό. Οι όροι και οι προϋποθέσεις υλοποίησης του έργου και των διαδικασιών εξετάσεων για την έκδοση πιστοποιητικού παρακολούθησης καθορίστηκαν με εγκύκλιο που έχει εκδώσει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Οι αιτήσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων θα κατατίθενται στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αρκαδίας, Καλαμάτας 113 Τρίπολη, Τηλ & Fax:2710-222739 από Δευτέρα - Παρασκευή όπου θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

 

 
Το πρώτο φιλικό του Αστέρα στην Τρίπολη
Το πρώτο φιλικό παιχνίδι στην Τρίπολη θα δώσει ο Αστέρας το Σάββατο 8 Αυγούστου (7 μ.μ.) με τον Ηλυσιακό και φυσικά ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να δει την αγαπημένη του ομάδα.

Στο μεταξύ, δηλώσεις για τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας έκανε ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Λαζαρίδης «Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας, η ομάδα μοντάρεται ακόμα και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που δίνουμε, μπορούμε να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε στη συνέχεια.

Μέχρι σήμερα η ομάδα έχει δείξει καλά στοιχεία στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει. Κάνουμε καθημερινά σκληρή δουλειά στο γήπεδο, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τέλος, θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας από την περίοδο της προετοιμασίας και τα φιλικά παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη δική τους συμπαράσταση από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου»

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του Αστέρα κατά την διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης των φετινών μεταγραφικών αποκτημάτων, αφού επισκέφθηκαν το γήπεδο δύο πρώην παίκτες της ομάδας, ο Σάββας Παντελιάδης και ο Νίκος Πουρτουλίδης. Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται και οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν παλιές καλές στιγμές με τους πρώην συμπαίκτες τους, αλλά και με παράγοντες της ομάδας.

 

 
Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος
Σήμερα εξ άλλου, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος 2009-2010, όπου ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει στις 28 Οκτωβρίου εκτός έδρας στην τέταρτη φάση του θεσμού μία εκ των Παναχαική, Ολυμπιακό Χερσονήσου, Ηλυσιακό.

Στην πρώτη φάση του κυπέλλου η Παναχαική υποδέχεται τον Ολυμπιακό Χερσονήσου και η νικήτρια του ζευγαριού, ως γηπεδούχος, θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια της διοργάνωσης τον Ηλυσιακό και από εκεί θα βγει ο αντίπαλος του Αστέρα.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα