Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 4-11-2009

 

 

 

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEONARDO DA VINCI
Κινητικότητα για επαγγελματίες της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης
(VETPRO – VET Professionals).

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας πρόκειται να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα στα πλαίσια του Leonardo Da Vinci με τίτλο: «Ανταλλαγή υπευθύνων ανθρωπίνου δυναμικού επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο κλάδο της ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ με σκοπό την απόκτηση ειδικών δεξιοτήτων στον εν λόγω τομέα».

Η αποστολή (15 συμμετέχοντες για 1 εβδομάδα) θα υλοποιηθεί στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη του Freiburg. Το Επιμελητήριο του Φράιμπουργκ είναι ένα από τα πιο πρωτοπόρα Επιμελητήρια της Ευρώπης και διαθέτει κρατική επαγγελματική σχολή ανώτερης εκπαίδευσης. Οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους θα παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα σεμινάρια, θα ενημερωθούν στις νέες τάσεις και τεχνολογίες του τομέα τους, θα παρακολουθήσουν τις μεθόδους κατάρτισης και δια βίου εκπαίδευσης στη σχολή του Φράιμπουργκ και θα επισκεφθούν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις του κλάδου.

Τα έξοδα της αποστολής (αεροπορικά, διαμονή, διατροφή) θα καλυφθούν εξολοκλήρου από το πρόγραμμα.
Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας και την υπεύθυνη του έργου κα Ευγενία Τζανετοπούλου στα τηλέφωνα 2710227141-2, 2710227927 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

 

 
Γενική Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ
Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009 στις 6:30 το βράδυ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μελών του Συνασπισμού της Αριστεράς των κινημάτων και της οικολογίας με θέμα:
«Πολιτικές εξελίξεις – απόφαση Κ.Π.Ε και θέσεις του ΣΥΝ για την οργανωτική λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 
Νέο Δ.Σ. ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ
Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαιτητών Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου, που προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 30/10/2009 έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΔΟΥΒΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΓΙΑΛΙΚΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ : ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΝΙΚΟΛΑΚΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΤΑ ΜΕΛΗ : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
-//- : ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
-//- : ΛΙΟΤΣΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποφάσισε όπως, οι συγκεντρώσεις των μελών του, να πραγματοποιούνται στα Γραφεία του Συνδέσμου, κάθε Δευτέρα και ώρα 8 μ.μ.

 

 

 
Νέα Αστέρα
Ξεκίνησε η προετοιμασία για ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά το χθεσινό ρεπό, το σημερινό πρόγραμμα του Αστέρα περιελάμβανε δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) με το μυαλό όλων στις τάξεις της ομάδας να είναι στο Κυριακάτικο παιχνίδι (4.45 μ.μ.) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη.

Το πρωί είχε τρέξιμο και ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα ασκήσεις με μπάλα και τακτική στο γήπεδο εν όψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος αναζητά το καλύτερο δυνατό σχήμα για το προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος ρίχνοντας το βάρος στην τακτική και στην ανάπτυξη παιχνιδιού.

Τα στατιστικά στη Σούπερ Λίγκα

Μετά τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής οι στατιστικές κατηγορίες, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έχουν ως εξής:
Σουτ εντός περιοχής: 1) Μπλάνκο 14 (ΑΕΚ), 2) Σισέ 13 (Παναθηναικός), 3) Τσέζαρεκ 11 (Αστέρας), 4) Πόι 11 (Ξάνθη), 5) Μπάλαμπαν 11 (Πανιώνιος).

Γκολ: 1) Σισέ 6 (Παναθηναικός), 2) Κατσουράνης 6 (Παναθηναικός), 3) Τσέζαρεκ 5 (Αστέρας).

Απομακρύνσεις: 1) Σάχα 50 (ΑΕΚ), 2) Γκσπούρνιγκ 48 (Ξάνθη), 3) Μπέλιτς 47 (Πανιώνιος), 5) Ντεγκρά 36 (Αστέρας).

Πετυχημένες σέντρες: 1) Σαρμιέντο 8/14 (Λάρισα), 2) Ιωάννου 4/8 (Καβάλα), 3) Αργυρίου 5/10 (Πανθρακικός), 5) Ουριμπάρι 7/16 (Αστέρας).

Κεφαλιές και σουτ: 1) Ρεκόμπα 29 (Πανιώνιος), 2) Σισέ 29 (Παναθηναικός), 3) Μπάλαμπαν 28 (Πανιώνιος), 6) Τσέζαρεκ 21 (Αστέρας).

Φάουλ υπέρ: 1) Μενδρινός 49 (ΠΑΣ Γιάννενα), 2) Ρουμπάκης 40 (Εργοτέλης), 3) Ρομάνο 37 (Εργοτέλης), 7) Μπαστία 26 (Αστέρας)

Γκολ ανά σουτ: 1) Κατσουράνης 6/11 (Παναθηναικός), 2) Ονουάτσι 4/10 (Καβάλα), 3) Αναστασάκος 3/9 (Ατρόμητος), 7) Έντερ 2/8 (Αστέρας)

Μπλοκαρίσματα: 1)Μπέλιτς 56 (Πανιώνιος), 2) Σάχα 51 (ΑΕΚ), 3) Χαλκιάς 48 (ΠΑΟΚ), 7) Ντεγκρά 44 (Αστέρας).

Αποκρούσεις: 1) Ρόκα 35 (Πανθρακικός), 2) Χαλκιάς 34 (ΠΑΟΚ), 3) Μάλαρτζ 31 (Λάρισα), 4) Μιχαηλίδης 31 (Ατρόμητος), 9) Ντεγκρά 24 (Αστέρας).

Κλεψίματα: 1) Τζούνιορ 29 (Εργοτέλης), 2) Αράνο 27 (Αρης), 3) Ντιέ 26 (Ηρακλής), 9) Μπαστία 20 (Αστέρας).

Έχασαν οι έφηβοι στην Παιανία

Παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, η εφηβική ομάδα (Κ-17) του Αστέρα ηττήθηκε 3-1 στην Παιανία από την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Ανδρεόπουλος στο 37ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με απευθείας χτύπημα φάουλ. Ο Αστέρας πίεσε και αφού είχε χάσει αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα και να προηγηθεί στο σκορ, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 51’ με πλασέ του Ξεροβάσιλα.

Όμως οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ, αφού στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, ο Παναθηναϊκός ξαναπήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Ανδρεόπουλο, που έκανε το 2-1 με κοντινό πλασέ.

Οι παίκτες του Αστέρα βγήκαν μπροστά κυνηγώντας την ισοφάριση, αλλά τελικά στο 86ο λεπτό δέχτηκαν και τρίτο γκολ με δυνατό σουτ του Γιαννιτσάνη, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Παναθηναικός: Ταμπάκης, Γανωτής, Τσίγκρος, Παπαδημητρίου, Βόσδου (63’ Λιούρας), Βέλιτς, Βλάχος, Ανδρεόπουλος (85’ Μπαρμπαρούσης), Κεφαλονίτης (46’ Χουχούμης), Αποστολόπουλος (46’ Γιαννιτσάνης), Ταχμαζίδης (88’ Φαφούτης).
Αστέρας: Γιαννακόπουλος, Κλαπής, Μπακιρτζής (77’ Ορφανός), Φασουλής, Μανιφάβας, Νικόλαρος, Ξεροβάσιλας (85’ Μπέλτσος), Χάρμπαλης (75’ Ντινιωτάκης). Γκαιδατζής, Σαραντόπουλος, Κουλόπουλος.

 

 

 
Νέα φιλική νίκη του Αρκαδικού με ΑΕΚ Αργους
Νέα φιλική νίκη για τον Αρκαδικό, που κέρδισε στην Τρίπολη την ΑΕΚ Αργους με 93-78 δείχνοντας πώς είναι σε καλή κατάσταση εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα πρωταθλήματος στο Ρέθυμνο.
Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αρκαδικός βελτίωσε πολύ την άμυνα του, ανέβασε τα ποσοστά ευστοχίας του στην επίθεση, προηγούμενος μάλιστα μέχρι και είκοσι πόντους διαφορά (81-61) στις αρχές της τελευταίας περιόδου.

Ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης μοίρασε το χρόνο συμμετοχής και στους δώδεκα παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ενώ δεν αγωνίστηκε και πάλι ο Σωκράτης Μαναβόπουλος, του οποίου η συμμετοχή στον αγώνα του Ρεθύμνου κρίνεται αυτή τη στιγμή αμφίβολη.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Γιάννης Σμυρνιώτης μίλησε για περίπου είκοσι λεπτά στους παίκτες του για το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Αργους, ενώ επεσήμανε για μία ακόμα φορά το βαθμό δυσκολίας του αγώνα πρωταθλήματος το Σάββατο στο Ρέθυμνο και το πόσο σοβαροί πρέπει να είναι όλοι από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Τα δεκάλεπτα στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Αργους είχαν ως εξής: 21-22, 52-47, 73-61, 93-78.
Αρκαδικός (Σμυρνιώτης): Σιζόπουλος 14 (3), Γιοβάνοβιτς 13, Τόσιτς 12 (2), Σιβορότκα 12 (1), Σουρλής 9 (3), Λυμπερόπουλος 8, Κοψαύτης 7, Καραδολάμης 7 (1), Σκουζής 5 (1), Τζουγκαράκης 4, Σπηλιόπουλος 2, Παπαδάκης.
ΑΕΚ (Οικονομάκης): Παπανικολάου 13 (2), Ψάλτου 11 (2), Λάππας 11, Νικολόπουλος 11 (1), Βρύνας 8 (2), Φλεβάρης 6, Παπαντωνίου 5 (1), Γκαβανόπουλος 5 (1), Στατεράς 3 (1), Οικονομάκης 3 (1), Μπιτζής 2.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα