Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 17-7-2008

 

 

 

 
Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΩΝ ΖΗΤΑΕΙ ΙΔΡΥΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ «ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ» ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων ζήτησε την ίδρυση Ιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με έδρα το «ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ» Νοσοκομείο Τρίπολης, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου με αριθμ. πρωτ. 106/22.6.08 το κείμενο της οποίας έχει ως εξής: Περισσότερα...

 

 

 
ΨΗΦΙΣΜΑ ΦΟΡΕΩΝ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ
Ο Δήμαρχος Τρίπολης, οι πολίτες, οι φορείς των εργαζομένων, (Εργατικό Κέντρο και σωματεία), της Αυτοδιοίκησης (εκπρόσωποι Δήμων, ΤΕΔΚ και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης), των Επιμελητηρίων, των πολιτιστικών σωματείων, των πολιτικών κομμάτων, των Δημοτικών και Νομαρχιακών παρατάξεων που συμμετείχαμε στη Σύσκεψη, που έγινε στην Τρίπολη στις 9 Ιουλίου 2008, μετά από πρόσκληση του Ε.Κ.Αρκαδίας, του Σύλλογου Φίλων Σιδηροδρόμου Αρκαδίας και του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου για το ζήτημα της μη επαναλειτουργίας του τραίνου στην περιοχή μας
ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ: Περισσότερα...

 

 

 
ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΚΑΔΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της απευθύνθηκε στον Δήμο Αθηναίων και ζήτησε την φιλοξενία παιδιών οικογενειών Αρκάδων στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου στον Αγ.Ανδρέα Αττικής με έγγραφο της υπ’ αριθμ. πρωτ. 104/25.6.08 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της. Το αίτημα αυτό έγινε αποδεκτό από την αρμοδία Δημ. Σύμβουλο κα Κατερίνα Κατριβάνου σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 161076/11.7.08 του Δήμου, το οποίο αναφέρει τα ακόλουθα: Περισσότερα...

 

 

 
Καρβαλιάλ: «Γίνεται σκληρή δουλειά στο Καρπενήσι»
Με προπόνηση το απόγευμα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα στο Καρπενήσι, αφού λόγω του χθεσινού φιλικού παιχνιδιού με τον Ατρόμητο, ο Κάρλος Καρβαλιάλ έδωσε ρεπό το πρωί στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και αυτοί με τη σειρά τους το εκμεταλλεύτηκαν κάνοντας μία βόλτα στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετές ταχύτητες, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός του Αστέρα έδωσε έμφαση στην τακτική επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στα λάθη που διαπίστωσε κατά τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού.

Μιλώντας για την μέχρι σήμερα προετοιμασία ο προπονητής του Αστέρα δήλωσε: «Αυτές τις ημέρες που βρισκόμαστε στο Καρπενήσι γίνεται καθημερινά σκληρή δουλειά από όλους. Το πνεύμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό, υπάρχει ομαδικότητα και πραγματικά είμαστε μία μεγάλη οικογένεια».
Όσον αφορά τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας τόνισε «Αυτά είναι τα πρώτα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το αποτέλεσμα. Θέλουμε να δουλέψουμε στο γήπεδο και να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Αυτό είναι το σημαντικό στην προετοιμασία. Να βλέπουμε τα λάθη, τις παραλείψεις και να τα διορθώνουμε»

Για την Παρασκευή το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα), ενώ για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί το τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι του Αστέρα στο Καρπενήσι, με αντίπαλο τη Λάρισα.
Ο αγώνας προετοιμασίας θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. ενώ την επομένη μέρα (Κυριακή) η αποστολή του Αστέρα θα αναχωρήσει για Τρίπολη.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα