Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 24-12-2007

 

 

 

 

 
Αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου
Α΄Εθνική, 13η αγωνιστική
 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ  1-0
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  1-1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Ο.Φ.Η.  3-1
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΡΗΣ  0-2
Π.Α.Ο.Κ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  1-0
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ  6-1
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Α.Ε.Κ.   1-4
ΛΑΡΙΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0-0


Τοπικό,
Α' κατηγορία, 12η αγωνιστική

Παναρκαδικός - Πάρνων 3-0 α.α.
Ηρακλής - Κορακοβούνιο  0-0
Απόλλων - Αχιλλέας  3-0
Ολυμπιακός - Ορχομενός  3-0
Προοδευτική - Βρασιές  0-1
Φαλαισία - Πανθυρεατικός  1-0
Μελιγού - Παγγορτυνιακός  4-1

 

Β' κατηγορία, 12η αγωνιστική

Νικηταράς - Μαντινειακός  1-2
Κανδήλα - Κάψια  3-1
Δόξα - Φορτούνα  1-1
ΚΟΡΥΘΙΟ - Μ.Αλέξανδρος  0-2
'Αρης - ΑΕΚ  2-6
Ελπίδα - Ελαιοχώριο  2-0
Δημητσάνα - Τεγέα  0-8

 

 

 

 
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 1-0 (0-0)
Επέστρεψε στις νίκες...

Ο Αστέρας επέστρεψε στις νίκες, ξεπερνώντας στην Τρίπολη το εμπόδιο του Ατρόμητου με 1-0 χάρη στο «χρυσό» τέρμα που σημείωσε ο Πατρίκ Ζουντί στο 78ο λεπτό με κεφαλιά, μετά από καλοζυγισμένη σέντρα του Ζαουάντ Ζαιρί από δεξιά.

Ο Αστέρας κυριάρχησε στο παιχνίδι και δεν είναι υπερβολή να αναφερθεί πώς θα μπορούσε να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ, αν οι παίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί στο τελείωμα της φάσης.

Ο Λούσιο Φιλομένο στο πρώτο ημίχρονο κέρδισε το ανεπίσημο... όσκαρ ατυχίας, αφού σε δύο προσπάθειές του η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Ατρομήτου. Στο 11' ο Ζαϊρί βρήκε τον Φιλομένο μέσα στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων, αλλά το σουτ του από το σημείο του πέναλτι βρήκε το δεξί δοκάρι του Μιχαηλίδη, ενώ στο 40' μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Καρντόσο από δεξιά η κεφαλιά του Φιλομένο έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει και πάλι στο δεξί δοκάρι του Μιχαηλίδη.

Στην επανάληψη ο Αστέρας ήταν η ομάδα που έψαχνε τη νίκη και τον τρόπο να μπει με αξιώσεις στη μεγάλη περιοχή του Ατρομήτου και στο 61ο λεπτό πλησίασε και πάλι στην επίτευξη ενός τέρματος. Ο Ροτζέιρο εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο προωθημένος σε αυτή τη φάση Οφρυδόπουλος έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Μιχαηλίδης απέκρουσε εντστικτωδώς.

Στο 70' ο Ατρόμητος βγήκε στην επίθεση με αξιώσεις για πρώτη φορά, αλλά το σουτ του Κουτσοσπύρου από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέκρουσε ο καλά τοποθετημένος Αμπάρης.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Αστέρας βγήκε και πάλι στο προσκήνιο, όταν ο Ζαιρί έβγαλε μόνο στη μεγάλη περιοχή το Ροτζέριο, του οποίου το δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι του Ατρομήτου.

Σε εκείνο το σημείο, πέρασε στο παιχνίδι ο Πατρίκ Ζουντί, που αρχικά προειδοποίησε με ψιλοκρεμαστό σουτ στέλνοντας τη μπάλα να περάσει πάνω από το δοκάρι του εκτός θέσης Μιχαηλίδη, δύο λεπτά αργότερα εκτέλεσε τους φιλοξενούμενους. Ο Ζαϊρί με ατομική ενέργεια από δεξιά και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έβγαλε την σέντρα και ο Ζουντί με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου, δίνοντας το σύνθημα για πανηγυρισμούς στους 4.000 φίλους του Αστέρα.
Ακολούθησαν και άλλες φάσεις μπροστά στην εστία του Ατρομήτου, όμως οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν, με καλύτερες τα δύο τετ α τετ του Ζουντί στο 85' και στο 89' όταν τα πλασέ του Ζουντί απέκρουσε ο Μιχαηλίδης.

Στο φινάλε των καθυστερήσεων πήγε να επαληθευτεί ο νόμος του ποδοσφαίρου, αλλά το πλασέ του Κουτσοσπύρου από το σημείο του πέναλτι απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αμπάρης στην αριστερή του γωνία, βάζοντας το δικό του... λιθαράκι στη σημαντική αυτή νίκη του Αστέρα, διατηρώντας παράλληλα απαραβίαστη την εστία του Αστέρα σε ένα ακόμα παιχνίδι εντός έδρας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Πολλατιάν (Πέλλας)

Αστέρας Τρίπολης:Αμπάρης, Ψωμάς, Οφρυδόπουλος, Λαζαρίδης, Ζεάν, Μασάρα, Καρντόσο, Στρατάκης (71' Ζουντί), Ροτζέριο (89' Κανακούδης), Ζαϊρί (86' Μαρτίνα), Φιλομένο
Ατρόμητος:Μιχαηλίδης, Ανατολάκης, Ολιβέιρα, Κατεμής (81' Μερίνο), Μαρίνος, Ιωάννου, Ρόβας, Κορακάκης, Ρέγιες, Σέρχιο (73' Γελαδάρης), Σάντσεζ (65' Κουτσοσπύρος).

- Μετά τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής, ο Αστέρας διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (μαζί με ΑΕΚ και Παναθηναικό), αφού έχει δεχθεί μόλις έξι τέρματα.

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι με Ατρόμητο

Γκιγιέρμο Όγιος (προπονητής Ατρόμητου): «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Παλέψαμε πολύ και προσπαθήσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς. Στο πρώτο ημίχρονο θέλαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο σε μία φάση έγινε το λάθος και δεχθήκαμε το γκολ. Προσπαθήσαμε με μεγάλες μπαλιές μήπως σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε, καθώς ο Αστέρας ήταν πολύ δυνατός στην άμυνα και διαθέτει καλούς παίκτες. Πληρώσαμε μία απροσεξία και χάσαμε το παιχνίδι. Μας επηρέασε η απουσία του Λουτσιάνο. Στο ματς έγιναν πολλά φάουλ κι ένας παίκτης σαν κι αυτόν είναι απώλεια. Το παιχνίδι κρίθηκε σε μία φάση».

Πάουλο Κάμπος (προπονητής Αστέρα): «Αρχικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας και θεωρώ ότι πήγαν στα σπίτια τους χαρούμενοι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Ατρόμητος είναι μία καλή ομάδα και βρίσκεται σε μία καλή βαθμολογική θέση. Εμείς από πλευράς τακτικής δεν αφήσαμε τους παίκτες του Ατρομήτου να κάνουν τίποτα. Πιστεύω πώς το σκορ θα μπορούσε να ήταν 3-0 ή 4-0.
Οι τρεις βαθμοί είναι πολύτιμοι για εμάς και με μία καλή εμφάνιση. Κρατάμε χαμηλούς τόνους και προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα με τον Λεβαδειακό. Θέλω να πω, πώς οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάθε προπόνηση. Είμαι λίγο στενοχωρημένος με τις ευκαιρίες που έχασαν οι ποδοσφαιριστές μου. Θα ήταν μία πιο άνετη νίκη για μας. Θα δουλέψουμε περισσότερο για να μη χάνουμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές, Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες».

 

 

 

 
Αποτελέσματα μπάσκετ

 

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ( 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ) 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-     ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ

-

ΓΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΄΄ΑΜΙΛΛΑ 2000’’

81-39

 

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ( 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ) 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-     ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ

-

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

73-59

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

-

ΑΟ ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ

60-90

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

-

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ

91-78

  

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε.Ο.Κ. - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΛΕΩΝ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)    

ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΤΡΙΠΟΛΗ

-

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

56-30

ΣΠΑΡΤΗ

-

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

46-30

  

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε.Ο.Κ. - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)    

ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

-

ΕΣΚΑΣΕ

44-65

 

 

 

 
Αντιπροσωπεία του Αστέρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αντιπροσωπεία του Αστέρα Τρίπολης επισκέφθηκε σήμερα το Δεκάζειο Γηροκομείο δείχνοντας για μία ακόμα χρονιά το ευαίσθητο και κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας, υποδέχθηκε εκ μέρους του Δεκάζειο Γηροκομείου ο Δημήτρης Κωνσταντίνου, ο οποίος την παρουσίασε στους ηλικιωμένους μιλώντας με τα κολακευτικότερα σχόλια για την προσφορά της ομάδας στον κοινωνικό τομέα.

Αφού ευχήθηκε με τη σειρά του, τα καλύτερα σε όλους τους ανθρώπους του Δεκάζειου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Αστέρας Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε «Ο Αστέρας θέλοντας να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο αυτές τις Άγιες Ημέρες που διανύουμε, μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει, επισκέφθηκε σήμερα το Δεκάζειο Γηροκομείο Τριπόλεως.
Ήρθαμε σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων να δώσουμε μία ξεχωριστή νότα χαράς στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας και να τους ευχηθούμε καλές γιορτές».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του τερματοφύλακα Γιάννη Συμεωνίδη, που μίλησε εκ μέρους των συμπαικτών του λίγο μετά την επίσκεψη στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τριπόλεως «Διανύουμε μέρες γιορτινές, μέρες χαράς και γι αυτό το λόγο ήρθαμε σήμερα στο Γηροκομείο Τριπόλεως, προκειμένου να δώσουμε λίγη χαρά και λίγη ζεστασιά στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας και να τους ευχηθούμε καλές γιορτές.
Με την ευκαιρία αυτή και εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου, θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο, καλές γιορτές, Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη στις οικογένειές τους»

Ο Αστέρας έχει προγραμματίσει και άλλες εκδηλώσεις ανάλογου ύφους και χαρακτήρα τις επόμενες ημέρες. Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, ο Αστέρας και ο Δήμος Τρίπολης σε ένα όμορφο σκηνικό που θα στηθεί στην Πλατεία Αρεως διοργανώνουν γιορτή για όλη την οικογένεια.

Οι παίκτες του Αστέρα θα μοιράσουν δώρα και γλυκά στους μικρούς τους φίλους, ενώ η Φιλαρμονική θα συνοδεύει τη γιορτή με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ύμνους.

Την Πέμπτη εξ άλλου, μετά την απογευματινή προπόνηση της ομάδας, θα πραγματοποιηθεί γιορτή για τα παιδιά των ποδοσφαιριστών και των εργαζομένων της ομάδας στην αίθουσα Τύπου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Προπονητικό τημ, οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης εύχονται σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα