Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 24-8-2007

 

 

 

 

 
Συγκρότηση επιτροπών ελέγχου εκλογικών παραβάσεων στις έδρες των Νομών
Εν όψει των Βουλευτικών Εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 συγκροτήθηκαν, με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλας Αβούρη τοπικές επιτροπές ελέγχου εκλογικών παραβάσεων των νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Μέλη των Επιτροπών αυτών, είναι η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου και εκπρόσωποι των κομμάτων.

Έργο των Επιτροπών αυτών είναι η τήρηση των υποχρεώσεων των κομμάτων και των υποψηφίων, που απορρέουν από τις διατάξεις του Νόμου 3023/2002, ως προς τους όρους διεξαγωγής του εκλογικού αγώνα.

 

 

 

 
Σύσκεψη με τους νέους Σχολικούς Συμβούλους
H Περιφερειακή Δ/νση ΠΕ και ΔΕ Πελοποννήσου προγραμμάτισε σύσκεψη των 52 νεοεπιλεγέντων Σχολικών Συμβούλων ΠΕ και ΔΕ που τοποθετήθηκαν σε περιοχές των 5 νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Δευτέρα 27-8-2007 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας.
 
Κατά τη σύσκεψη θα αναπτυχθούν θέματα οργανωτικού, διοικητικού και επιστημονικού –καθοδηγητικού χαρακτήρα , ώστε οι νέοι σχολικοί σύμβουλοι να είναι έτοιμοι για την πλήρη άσκηση των καθηκόντων τους με την επικείμενη έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Την επομένη ημέρα Τρίτη 28-8-2007 θα γίνει ειδική σύσκεψη με αντικείμενο τα νέα διδακτικά πακέτα που θα εισαχθούν στο Δημοτικό και Γυμνάσιο έτσι ώστε με την συμπληρωματική αυτή επιμορφωτική διαδικασία να ενισχυθεί η επιμορφωτική ομάδα που έχει ενημερωθεί σε επιμορφωτικό πρόγραμμα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου κατά το σχ. έτος 2006-7 και τον Ιούνιο 2007. Εισηγητές θα είναι στελέχη του Παιδ. Ινστιτούτου και επιμορφωμένοι Σχολικοί Σύμβουλοι.

 

 

 

 
Οι υποψήφιοι βουλευτές του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς στο Νομό Αρκαδίας

 

 1.

 ΖΟΥΝΗΣ

 

  Πέτρος

 

Καθηγητής   Μ.Ε

 

  (Α.Κ.Ο.Α)      

 

 2.

 ΚΑΛΟΥΔΗΣ

  Σωτήριος

      Οικοδόμος

  (ΔΗ.Κ.ΚΙ)

 3.

ΚΟΥΝΤΑΝΗΣ

  Κων/νος

  Πρώην  Δήμαρχος   Βυτίνας

 (Ανένταχτος)

 4.

 ΜΑΝΤΗΣ

  Αθανάσιος

       Υπάλληλος   Δ.Ε.Η

      (ΣΥΝ) 

 5.

 ΧΑΣΑΠΗ

 Αθανασία

Εκπαιδευτικός  Ειδικής Αγωγής

     (Δ.Ε.Α)

 

 

 

 
Παραδόθηκε ο Συλλεκτικός Φάκελος στον Αστέρα
Παραδόθηκε σήμερα το πρωί στον Αστέρα Τρίπολης, ο Συλλεκτικός Αναμνηστικός Φάκελος που εξέδωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για την έναρξη του πρώτου αγώνα στη Σούπερ Λίγκα με τη Λάρισα, έχοντας μάλιστα σφραγίδα με την ημερομηνία του αγώνα 26.8.2007.

Ο φάκελος είναι συλλεκτικό αντικείμενο με μεγάλη αξία και αποθανατίζει το συγκεκριμένο γεγονός προσδίδοντάς του ιδιαίτερη σημασία. Ήδη παρουσιάζει μεγάλη ζήτηση πανελλαδικά και πολλοί φιλοτελιστές από όλη την Ελλάδα θέλουν να προμηθευτούν το συγκεκριμένο φάκελο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Αστέρας Γιώργος Μποροβήλος μιλώντας για τη συνεργασία αυτή δήλωσε «Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και προσωπικά τον Περιφερειακό Διευθυντή τους κ. Κουτσοδήμο για την έκδοση αυτού του Αναμνηστικού Συλλεκτικού Φακέλου.

Θέλαμε να συνδυάσουμε αυτή την ιστορική στιγμή του Αστέρα και του Αρκαδικού ποδοσφαίρου με κάτι ξεχωριστό, κάτι που να μείνει στους φιλάθλους της ομάδας μας, όχι μόνο στη μνήμη, αλλά και να το κρατήσουν για μία ζωή.

Το Αρκαδικό ποδόσφαιρο μπαίνει πλέον στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκα και θέλουμε να έχουμε μία καλή πορεία, που να συνδυαστεί στην πρεμιέρα με κάτι ιδιαίτερο.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία έχουν μία μεγάλη παράδοση σε ανάλογες αθλητικές στιγμές και γι αυτό τους εμπιστευτήκαμε. Θέλω να τους ευχαριστήσω για μία ακόμα φορά και να πω πώς και στο μέλλον θα γίνουν ανάλογες κινήσεις.

Τελειώνοντας, με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο για μία ακόμα φορά στο γήπεδο την Κυριακή, στο δύσκολο αγώνα με την Κυπελλούχο Ελλάδας Λάρισα»

Από την πλευρά του ο Περιφερειακός Διευθυντής των ΕΛΤΑ Ανδρέας Κουτσοδήμος, συνεχάρη τον Αστέρα για την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα και την οργάνωσή του, ενώ ευχαρίστησε για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξε ο Αστέρας στα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί, όπως συνέχισε ο Περιφερειακός Διευθυντής των ΕΛΤΑ, αφού σε λίγους μήνες θα βγει ένα λεύκωμα από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία που θα αποθανατίζει τις συνεχόμενες ανόδους του Αστέρα, αλλά και τα φετινά παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα.

Λίγο πριν το sold-out...

Από την ΠΑΕ Αστέρας γίνεται γνωστό ότι έχουν απομείνει 150 εισιτήρια των 20 ευρώ για τον Κυριακάτικο αγώνα με τη Λάρισα, ενώ διατίθενται και εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ για παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών.

Τα εισιτήρια μπορεί να τα προμηθευτεί κανείς από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο του Αστέρα, αύριο Σάββατο 11 π.μ.-2 μ.μ.

 

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα