Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 20-8-2007

 

 

 

 
Πολιτιστικό διήμερο αφιερωμένο στην επέτειο της απελευθέρωσης της Τρίπολης
Ο Σύλλογος Αρκάδων Ιλίου «ΠΡΟΣΕΛΛΗΝΟΙ» ανακοινώνει στα μέλη του και σε όλους τους Αρκάδες και φίλους της Αρκαδίας ότι στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2007 διοργανώνει, με τη συμπαράσταση του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ιλίου «Μελίνα Μερκούρη», πολιτιστικό διήμερο αφιερωμένο στην επέτειο της απελευθέρωσης της Τρίπολης.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο Περιβαλλοντικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», (Λεωφόρος Φυλής).
Θα περιλαμβάνουν Δημοτική μουσική – Τραγούδι _ Χορό με Αρκαδικά συγκροτήματα και χορευτικά, εκθέσεις λαϊκής παράδοσης κ. ά. και άφθονο φαγοπότι (γουρνοπούλα κ.λ.π.)
Ώρα έναρξης του προγράμματος: 20:00

Καλούμε όλους τους Αρκάδες να δώσουν το δυναμικό τους παρόν.
Επίσης καλούμε τους Δήμους της Αρκαδίας που επιθυμούν να συμμετάσχουν με οποιοδήποτε τρόπο (περίπτερα – χορευτικά κ.ά) να το δηλώσουν μέχρι τις 25-8-07 στα τηλέφωνα: 210-2313981 ή 6936622565 (πρόεδρος του συλλόγου) ή 6932854883 (αντιπρόεδρος) ή στο fax: 210-5027230

Για το Δ. Σ.
Ο πρόεδρος
Σταυρόπουλος Φώτιος

 

 

 

 

 
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του κυπέλλου
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους αγώνες των τεσσάρων πρώτων φάσεων του Κυπέλλου Ελλάδας στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Ελληνικό.

Στις πρώτες φάσεις δεν θα πάρουν μέρος οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ, με τον Αστέρα Τρίπολης, να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν στο διάστημα 10-31 Οκτωβρίου.

Λόγω της μη αρίθμησης στη σκεπαστή κερκίδα των επισήμων, οι κάτοχοι των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας (400 και 700 ευρώ), στον αγώνα με τη Λάρισα -την Κυριακή 26 Αυγούστου- θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Ακόμα, από αύριο Τρίτη, θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ Αστέρας, τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λάρισα.

Τη σημερινή μέρα περίμεναν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, αφού μετά από το βαρύ πρόγραμμα των διπλών καθημερινών προπονήσεων στο Καρπενήσι και τα δύο χθεσινά φιλικά παιχνίδια με Κέρκυρα και Εργοτέλη έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, πριν επιστρέψουν από αύριο και πάλι στις προπονήσεις

Μετά τη λήξη των δύο φιλικών παιχνιδιών, ο προπονητής του Αστέρα Πάουλο Κάμπος μίλησε στους δημοσιογράφους για την ομάδα του επισημαίνοντας «Ο Αστέρας τώρα μαθαίνει να παίζει στην κορυφαία εθνική κατηγορία. Σε αυτή την προσπάθεια δε χρειάζονται μόνο έντεκα καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά πολύ περισσότεροι.
Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη, τα οποία έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας να τα διορθώσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Εργοτέλη ανεβήκαμε, πιέσαμε, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε στην ισοπαλία.
Είμαι σίγουρος ότι με τη Λάρισα στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα, θα είμαστε καλύτεροι και γενικότερα παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι στο γήπεδο»

Στο ίδιο μήκος περίπου και οι δηλώσεις του Ηλία Ιωάννου, που τόνισε πώς «Χθες (Παρασκευή) γυρίσαμε Τρίπολη από το Καρπενήσι, όπου δουλέψαμε πολύ σκληρά και σήμερα (Σάββατο) παίξαμε δύο φιλικούς αγώνες με καλές ομάδες όπως είναι η Κέρκυρα και ο Εργοτέλης, προκειμένου να δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε.
Είμαι αισιόδοξος, αλλά κρατάμε όλοι χαμηλούς τόνους. Μπροστά μας έχουμε μία εβδομάδα που πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι στον αγώνα της πρεμιέρας»

Τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο ο Αστέρας είναι αυτά των Στρατάκη, Τσέζαρεκ, Κουσκουνά και Καρντόσο, που δεν αγωνίστηκαν στα φιλικά παιχνίδια με Κέρκυρα, Εργοτέλη.

Από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, που έπαιξαν στα χθεσινά φιλικά, ο 18χρονος Γαβριήλ Αποστολίδης θα φοράει το Νο12 στη φετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ μικρό χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Σόλομον Γκράιμς.
Όσον αφορά τις εργασίες που γίνονται στο γήπεδο, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, με τους τέσσερις πυλώνες φωτισμού να λειτουργούν για πρώτη φορά στο φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Παράλληλα, τοποθετήθηκαν δύο καινούργια δημοσιογραφικά θεωρεία που θα διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τη δουλειά των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων του Αστέρα, ενώ έτοιμο είναι και το νέο κτίριο που θα λειτουργήσει τις επόμενες ημέρες ως μπουτίκ της ομάδας και θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους που επιθυμούν να αγοράσουν αναμνηστικά της ομάδας.
Ακόμα, συνεχίζεται η παράδοση των εισιτηρίων διαρκείας, με τους φιλάθλους της ομάδας να έχουν ανταποκριθεί ιδιαίτερα μέχρι σήμερα.

Τέλος, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας η ομάδα νέων του Αστέρα κέρδισε με 3-0 τη Νεστάνη με τέρματα των Αρδάμη, Φωτόπουλου, Ρούλη.

 

 

 

 
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Το Σάββατο 18/08 συνήλθε η Γραμματεία του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς για τον συντονισμό του πανελλαδικού προεκλογικού αγώνα, που έχει ήδη ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τις παρεμβάσεις του στα ανοιχτά μέτωπα σε όλη τη χώρα.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η κυβέρνηση προκήρυξε εσπευσμένα τις εκλογές πάνω στην καμένη χώρα και με το φόβο του πορίσματος Ζορμπά, με μοναδικό κριτήριο την εκλογική της επιβίωση και αποσκοπώντας στην συγκάλυψη της πολιτικής της στα μέλλοντα οικονομικά, κοινωνικά και οικολογικά προβλήματα. Χωρίς να δεσμεύεται σε τίποτα ζητά λευκή επιταγή για να χειριστεί τον προϋπολογισμό, το ασφαλιστικό, τις εργασιακές σχέσεις, την παιδεία, τις ιδιωτικοποιήσεις, την οικολογική κρίση.

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ κινείται στο πλαίσιο ευρύτερων συναινέσεων στις θεμελιώδεις επιλογές και δεν ανατρέπει την πολιτική ατζέντα της ΝΔ, με αποτέλεσμα η προεκλογική δικομματική αντιπαράθεση να κινείται πολύ μακριά από τις πραγματικές λαϊκές ανάγκες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τις δυνάμεις της αριστεράς και της οικολογίας, τις νέες και τους νέους, τους ενεργούς πολίτες, που αντιστάθηκαν στις συντηρητικές επιλογές και συμμετείχαν στα κοινωνικά κινήματα, σε κοινό αγώνα για να ανατραπούν οι στόχοι της ΝΔ και το δικομματικό πολιτικό σύστημα. Για να συγκροτηθεί μια ισχυρή φωνή ουσιαστικής αντιπολίτευσης στη Βουλή και την πολιτική σκηνή, σε ανταπόκριση με την κοινωνία που αγωνίζεται. Για να ηττηθεί η συντηρητική επίθεση και να συγκροτηθεί η θετική αριστερή και οικολογική διέξοδος από τη σημερινή κρίση.

 

 

 

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα