Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 17-12-2007

 

 

 

 

 

 
Σχετικά με τα εισιτήρια με Ατρόμητο και ΑΕΚ
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλοντας να ικανοποιήσει τους φιλάθλους της που της συμπαραστέκονται σε κάθε αγώνα, ανακοινώνει τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τους δύο (2) επόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ στις 23/12/2007 και την ΠΑΕ ΑΕΚ στις 6/1/2008.

Από την Τετάρτη 19/12/2007 και τις επόμενες ημέρες μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων, θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ στα εκδοτήρια του γηπέδου με ώρες διάθεσης από 10.30 έως 14.00 και από 15.00 έως 17.00.

Ο κάθε φίλαθλος που θα αποκτήσει εισιτήριο για τον αγώνα με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα μπορεί ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ του εισιτηρίου του, να αποκτήσει εισιτήριο στην ίδια θύρα και στον αγώνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το δικαίωμα του αυτό, μπορεί να το χρησιμοποιήσει από την Τετάρτη 2/1/2008 μέχρι και την Παρασκευή 4/1/2008 από τα εκδοτήρια του γηπέδου τις ίδιες ώρες (10.30 έως 14.00 και 15.00 έως 17.00). Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής, παύει το παραπάνω δικαίωμα.

Σημειώνεται ότι το παραπάνω δικαίωμα δεν το έχουν τα εισιτήρια της θύρας 3 (φιλοξενουμένων), που έτσι κι αλλιώς δε θα διατεθούν από την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ αφού τα έχει προμηθευτεί για τις ανάγκες της η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

 

 

 

 

 
Αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου
Α΄Εθνική, 12η αγωνιστική
 
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  1-0
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  1-0
 Ο.Φ.Η. - ΗΡΑΚΛΗΣ  2-0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Π.Α.Ο.Κ.  0-0
ΑΡΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ  2-0
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  0-0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΛΑΡΙΣΑ  1-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ.  1-0



Δ΄Εθνική,
12η αγωνιστική

Ακράτητος-Λεωνίδιο  0-0

Νεστάνη-Νέα Αρτάκη  3-1
Δόξα Μεγαλόπολης-Αίας Παραλίας Ασπροπύργου
  2-0
Εν. Παν. Δόξα-Ατρόμητος Χιλιομοδίου  2-0

Παναργειακός-Δάφνη Ερυθρών  3-0

Λουκισίων ΑΟ-Ένωση Μιδέας  0-1

Ολυμπιακός Λουτρακίου-Κρανίδι Ερμιόνης  2-0



Τοπικό,
Α' κατηγορία, 11η αγωνιστική

Ορχομενός - Προοδευτική  0-2
Βρασιές - Ηρακλής  2-1
Κορακοβούνιο - Μελιγού  2-2
Πανθυρεατικός - Απόλλων  1-1
Αχιλλέας - Παγγορτυνιακός  0-0
Ολυμπιακός - Παναρκαδικός  2-3
Πάρνων - Φαλαισία  0-6

 

Β' κατηγορία, 11η αγωνιστική

Ελαιοχώριο - Δόξα  2-1
Τεγέα - ΚΟΡΥΘΙΟ  1-1
Μ.Αλέξανδρος - ΑΕΚ  3-1
Κάψια - Ελπίδα  0-2
Φορτούνα - 'Αρης  4-0
Κανδήλα - Νικηταράς  5-0
Μαντινειακός - Δημητσάνα  2-1

 

 

 

 
Πρώτη ήττα του Αστέρα μετά από εννέα αγωνιστικές
Βέροια-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (1-0)

Μετά από τρεις μήνες και εννέα αγωνιστικές το αήττητο σερί του Αστέρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα σταμάτησε στη Βέροια, όπου ηττήθηκε 1-0 από την ομώνυμη τοπική ομάδα. Τελευταία φορά που είχε ηττηθεί ο Αστέρας ήταν στην Ξάνθη (2-0) στις 22 Σεπτεμβρίου.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σαμαράς με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Σέρβου Κριβοκάμπιτς. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα το παιχνίδι δεν είχε φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και έτσι προβάδισμα θα έπαιρνε όποιος σκόραρε πρώτος.

Στο 29' το σουτ του Κριβοκάμπιτς από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από τα δοκάρια του Αστέρα, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Αστέρας είχε την καλύτερη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Μασάρα από αριστερά έκανε σέντρα και η κεφαλιά του προωθημένου Μασάντο έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι του Τερόλ και να φύγει άουτ.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου και αφού νωρίτερα είχε προηγηθεί φάουλ στο χώρο του κέντρου στον Μασάντο, ο Ερέρα μπήκε στη μεγάλη περιοχή και σούταρε προς το «Γ» της εστίας του Αστέρα. Οι φίλαθλοι στη Βέροια ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν, όμως ο Γιώργος Αμπάρης πετάχτηκε στο δεξί «παράθυρο» της εστίας του και απέκρουσε θεαματικά σε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης ήρθε η επίτευξη του τέρματος, που τελικά έκρινε και το νικητή του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας προσπάθησε να ανοίξει την καλή στημένη αμυντική γραμμή της Βέροιας, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα στην παγωμένη (λόγω κρύου) πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ζωγράφος (Αθηνών), που απέβαλε στο 72ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη το Μασάντο.
Βέροια: Τέρολ, Σαμαράς, Αλεξίου, Κόλτζος, Τσιμπλίδης, Στεφανίδης (71' Μεντόσα), Ντε Λάνγκε, Ζουλίνιο (46' Παρμαξίδης), Ζιλβάν, Κριβοκάπιτς, Ερέρα (65' Ζέεντορφ)
Αστέρας Τρίπολης:Αμπάρης, Μασάντο, Λαζαρίδης, Ψωμάς, Καλί (70' Στρατάκης), Μασάρα, Καρντόσο, Ζεάν (87' Ζουντί), Ροτζέριο, Ζαϊρί, Τσέζαρεκ (80' Κανακούδης)

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι

Γιάννης Ματζουράκης (προπονητής Βέροιας): «Η ομάδα έκανε καλή δουλειά στο γήπεδο, έπαιξε με πάθος, έδειξε πώς ήθελε το παιχνίδι και πιστεύω ότι η νίκη ικανοποίησε και εμένα και τον κόσμο.
Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος χάρηκε για την ψυχή που έδειξαν οι παίκτες. Κάναμε πειθαρχημένο παιχνίδι και η νίκη αυτή είναι ένα καλό βήμα, με καλό προσανατολισμό.
Κάναμε κάποια λάθη στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά δεν κινδυνεύσαμε. Οι παίκτες μου δεν επέτρεψαν σήμερα στην καλή ομάδα του Αστέρα να βρει χώρο, να αναπτυχθεί και να κάνει το παιχνίδι της.
Είναι δίκαιη νίκη, πετύχαμε ένα γκολ και κάναμε τέσσερις καλές ευκαιρίες. Θα δουλέψουμε στην τακτική κάποια πράγματα και έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Ακολουθεί μια ακόμα καλή ομάδα, ο Πανιώνιος, ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι».

Πάουλο Κάμπος (προπονητής Αστέρα Τρίπολης): «Συγχαρητήρια στη Βέροια που προσπάθησε σκληρά για τη νίκη. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου, που διεκδίκησε το παιχνίδι ακόμα και όταν έμεινε με δέκα παίκτες. Δεν είχαμε σήμερα την τύχη με το μέρος μας και όπως εξελίχθηκε ο αγώνας ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα. Ήταν δύσκολο να κρατήσουμε το παιχνίδι υπό έλεγχο για πολλούς λόγους.
Το γκολ που μπήκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έπαιξε ρόλο, ίσως προηγήθηκε φάουλ στον Μασάντο πριν γίνει η φάση από όπου προήλθε το γκολ από το κόρνερ. Σχετικά με τη φάση του γκολ ήταν κανονικό. Αναφέρομαι στη φάση που είχε προηγηθεί.
Όταν μια ομάδα αλλάζει προπονητή, τότε οι παίκτες έχουν άλλο κίνητρο και για αυτό η Βέροια ήταν καλή. Γενικά είναι καλή ομάδα και πιστεύω πώς θα προοδεύσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Εμείς έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και πολλά πράγματα να φτιάξουμε. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, σεβόμαστε κάθε ομάδα και προχωράμε βήμα-βήμα. Δεν είμαι απογοητευμένος από την ομάδα μου, αλλά είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και την τέταρτη θέση που είναι ο Αστέρας. Είναι κάτι που δεν περίμενε κανείς και γι αυτό είμαι τόσο περήφανος»

 

 

 

 

 
Αποτελέσματα μπάσκετ

  

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ( 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ) 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-     ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΓΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΜΙΛΛΑ 2000

-

ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

44-103

  

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ( 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ) 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-     ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

-

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

57-72

ΑΕΚ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΡΓΟΥΣ

-

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

74-52

ΑΟ ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ

-

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

96-88

  

Α΄  ΑΝΔΡΩΝ ( 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)     ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΓΟΝ ΓΥΘΕΙΟΥ

-

ΑΣ ΜΑΝΗΣ

49-59

ΝΟ ΠΥΛΟΥ

-

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ

62-63

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ

-

ΑΟ ΘΟΥΡΙΑΣ

51-57

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

-

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980

55-74

ΑΟ ΑΡΙΟΧΩΡΙΟΥ

-

ΑΠΟΚ ΙΚΑΡΟΣ

55-68

  

Β΄  ΑΝΔΡΩΝ – Α΄ ΟΜΙΛΟΣ ( 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)     ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΣ ΚΡΟΝΟΣ

-

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

30-74

ΓΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΜΙΛΛΑ 2000

-

ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ

66-50

ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ

-

ΑΣ ΣΥΛ. ΔΡΟΜΕΩΝ

20-0

  

Β΄  ΑΝΔΡΩΝ – Β΄ ΟΜΙΛΟΣ ( 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)     ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

-

ΣΠΟΚ ΕΥΚΛΗΣ

64-59

ΣΑΚ ΔΑΙΚΛΗΣ

-

ΑΠΟΜ ΠΗΓΑΣΟΣ

54-52

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

-

ΠΑΟΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

91-60

ΓΣ ΧΩΡΑΣ

-

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

57-47

  

ΠΑΙΔΩΝ– Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΛΑΚΩΝΙΑΣ (10η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

-

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

58-40

  

ΕΦΗΒΩΝ– Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΛΑΚΩΝΙΑΣ (10η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

-

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

37-54

  

ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΙΔΩΝ– ΥΠΟΟΜΙΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

1Ος ΑΓΩΝΑΣ

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980

-

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

51-27

2ος ΑΓΩΝΑΣ

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

-

ΑΠΟΚ ΙΚΑΡΟΣ

57-33

  

ΜΙΝΙ – Β΄ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (2η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

-

ΝΟ ΠΥΛΟΥ

52-38

ΑΟ ΑΡΙΟΧΩΡΙΟΥ

-

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

16-26

 

Βαθμολογία >>>

 

 

 

 
Ανακοίνωση ΑΣ ΔΡΟΜΕΩΝ
Με την έναρξη του πρωταθλήματος Ε.Κ.Α.Σ.Κ.Ε.Ν.Ο.Π Β’ ανδρών Μπάσκετ., ο σύλλογός μας ανακοινώνει ότι φέτος ξεκινά μία νέα προσπάθεια αναβάθμισης του Αρκαδικού μπάσκετ.

Με τη μεγάλη χορηγία του café POLIS που βρίσκεται στην πλ. Άρεως και της εταιρίας εμπορίου ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ η ομάδα μας θα παίξει γρήγορο μπάσκετ, με πολύ δυνατή άμυνα και παίκτες μικρής ηλικίας που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Με τη εμπειρία παλιών παικτών και την ενέργεια των νέων οι ΔΡΟΜΕΙΣ θα προσπαθήσουν να πετύχουν ακόμα περισσότερα από την 3η θέση της περσινής περιόδου.

Φέτος η Ε.Κ.Α.Σ.Κ.Ε.Ν.Ο.Π., παρόλο που άλλες ομοσπονδίες δεν είναι τόσο αυστηρές, αύξησε το βαθμό δυσκολίας δίνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε παίκτες κάτω των 20 ετών. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να κατέβει και στο εφηβικό πρωτάθλημα και να πρωταγωνιστήσει.

Δυστυχώς ο όμιλος της Αρκαδίας και Λακωνίας έχουν μείνει με 6 μόλις ομάδες, ενώ δε φαίνεται να υπάρχει κινητικότητα για να αλλάξει η φθίνουσα πορεία των συλλόγων. Ζητούμε από την Ε.Ο.Κ. και την Ε.Κ.Α.Σ.Κ.Ε.Ν.Ο.Π, να φανούν αντάξιες των προσδοκιών μας και να επαναφέρουν στα γήπεδα τη νεολαία και τους ανθρώπους του Μπάσκετ.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα