Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 9-10-2006

 

 

 

 
Μόνο το γκολ έλειψε. Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης 0-0 (0-0)
Μόνο το γκολ έλειψε από τον Αστέρα Τρίπολης στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό, με την ομάδα του Γιάννη Παπακώστα να πραγματοποιεί την καλύτερη της φετινή εμφάνιση, αλλά να μην καταφέρνει να φύγει νικητής από την ακριτική πόλη, μόνο και μόνο γιατί η τύχη του γύρισε την πλάτη σε αρκετές κλασσικές περιπτώσεις για γκολ.
Ο Αστέρας ήταν καλύτερος από την αρχή έως το τέλος του παιχνιδιού, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε φάσεις, είχε κατοχή της μπάλας και στο τέλος του παιχνιδιού ανάγκασε τον προπονητή των γηπεδούχων να ζητήσει συγγνώμη και τους φιλάθλους της ομάδας να φύγουν ανακουφισμένοι από το Δημοτικό Γήπεδο της Κομοτηνής.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μιχάλης Κλοκίδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι του εμβρόντητου Βρονταρά. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τσουκαλίδης σέντραρε από δεξιά, ο νεαρός τερματοφύλακας του Πανθρακικού «βρήκε αέρα», αλλά το πλασέ του Ιωάννου από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.
Στο 9' και μετά από σέντρα-σουτ του Μουρατίδη, ο Σουάνης έκανε την προβολή, αλλά ο Συμεωνίδης σε ετοιμότητα έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε.
Στο 23' ο Τσουκαλίδης έκανε τη μπαλιά-τρύπα στην άμυνα του Πανθρακικού, ο Κλοκίδης πρόλαβε την έξοδο του Βρονταρά, πλάσσαρε και ενώ η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα των γηπεδούχων, ο Μουρατίδης με υπερένταση πάνω από τη γραμμή έδιωξε τη μπάλα σώζοντας από βέβαιη παραβίαση την ομάδα του.
Στο 37' ο Τσουκαλίδης είδε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού και από 40 μέτρα πήγε να τον «κρεμάσει» Την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά ο νεαρός πορτιέρο πρόλαβε να αποκρούσει.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στο μοτίβο του πρώτου μέρους, με τον Αστέρα να πιέζει από ψηλά, να μην αφήνει τον Πανθρακικό να αλλάξει μπαλιά και να έχει και πάλι τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού.
Στο 51' ο Ιωάννου και αφού πρώτα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έκανε τη σέντρα από αριστερά στέλνοντας «συστημένη» τη μπάλα στο κεφάλι του Ζουντί. Ο παίκτης του Αστέρα ανενόχλητος από το σημείο του πέναλτι έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Πανθρακικού.
Στο 75' ο Κλοκίδης ήταν αυτός που πάσαρε στο Ζουντί, βγάζοντας τον μόνο απέναντι στο Βρονταρά, αλλά και πάλι ο επιθετικός δεν κατάφερε να σκοράρει, αφού το σουτ του απέκρουσε ο νεαρός τερματοφύλακας της Θρακιώτικης ομάδας. Δύο λεπτά αργότερα, ο Παπαδόπουλος έκανε τη σέντρα από αριστερά, αλλά το πλασέ του Ιωάννου έφυγε λίγο άουτ.
Στο 85' ο Πανθρακικός βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση και λίγο έλειψε να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς. Ο Ντιαλό έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Βάγκνερ πάσαρε στον αμαρκάριστο Γκαμπόρ που βγήκε τετ α τετ με το Συμεωνίδη. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα έδειξε τα καλά αντανακλαστικά του και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Τελευταία καλή φάση του αγώνα, το δυνατό σουτ του Αναστασάκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, που έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ από την εστία των γηπεδούχων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κύρκος (Ηπείρου), που απέβαλε με κόκκινη κάρτα στο 90' το Λαζαρίδη
Πανθρακικός: Βρονταράς, Μουρατίδης, Ρομπίνιο, Σουλτανίδης, Κουλακιώτης, Αμόα, Γκαμπόρ, Αντρέεφ (46' Αθανασιάδης), Σουάνης (77' Κωνσταντινίδης), Χαραλάμπους (45' Ντιαλό), Βάγκνερ.
Αστέρας: Συμεωνίδης, Μίχος, Σέζαρ, Λαζαρίδης, Μασάρα, Λουντάλα, Τσουκαλίδης, Πουρτουλίδης (71' Παπαδόπουλος), Ζουντί (80' Αναστασάκος), Κλοκίδης, Ιωάννου (87' Αλαιν).

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι

Γιαν. Παπακώστας (προπονητής Αστέρα): «Σήμερα πραγματοποιήσαμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα, μία πάρα πολύ σπουδαία εμφάνιση. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, δημιούργησε τις προυποθέσεις για γκολ, έκανε ευκαιρίες, η ανάπτυξη της ήταν πολύ καλή, οι γραμμές της λειτούργησαν πάρα πολύ καλά, εκτός από την τελευταία φάση που επιτρέψαμε στον αντίπαλο μας να μπει στη μεγάλη περιοχή.
Το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά, από την προσπάθεια και τη διάθεση όλων των ποδοσφαιριστών. Εάν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η σημερινή εμφάνιση ανοίγει το δρόμο για να έρθουν και οι νίκες. Μακάρι η ομάδα να παίζει σε όλα τα παιχνίδια. Η κατηγορία είναι δύσκολη, αλλά σήμερα δείξαμε πώς είμαστε μία καλή ομάδα.
Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα του Πανθρακικού και στον προπονητή του καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να δώσω συγχαρητήρια στον υπέροχο κόσμο της Κομοτηνής.

Ζ. Τσέκος (προπονητής Πανθρακικού): «Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που πλήρωσε εισιτήριο για να δει αυτό το θέαμα από την ομάδα μου. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί σήμερα. Ο Αστέρας μπήκε με καλύτερη ψυχολογία από εμάς, ήταν πολύ καλύτερος από εμάς και το τελικό σκορ σίγουρα τον αδικεί. Αποδείχθηκε πώς δεν ήμασταν έτοιμοι γι αυτό το παιχνίδι.
Είχαμε την ευκαιρία να «κλέψουμε» τη νίκη, αλλά θα ήταν πολύ άδικο να πάρουμε κάτι καλύτερο από το βαθμό της ισοπαλίας. Χάσαμε σχεδόν όλες τις μονομαχίες, κάναμε αβίαστα λάθη και πραγματοποιήσαμε τη χειρότερη μας εμφάνιση. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού.
Ο Αστέρας είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, τόσο σε επίσημα, όσο και σε φιλικά παιχνίδια. Σήμερα αποδείχθηκε στο γήπεδο, πώς η βαθμολογική της θέση και το γεγονός πώς στα τελευταία παιχνίδια δεν έκανε νίκη ήταν απλά συγκυρίες.
Παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας και είχα χρόνια να δω ομάδα να παίζει τόσο καλά σε παιχνίδι εκτός έδρας»

Ηλ. Ιωάννου (παίκτης Αστέρα): «Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω στην ομάδα που θα αντιμετωπίζαμε. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι, πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, ξέραμε τι θέλαμε στο γήπεδο και αυτό ήταν το βασικό κλειδί για τη σημερινή μας εμφάνιση. Είμαστε στενοχωρημένοι που δεν κερδίσαμε, αλλά δε μένουμε εκεί. Μένουμε στο γεγονός ότι είχαμε μία πάρα πολύ ωραία απόδοση, καλύτερη από ότι τις προηγούμενες αγωνιστικές. Κερδίσαμε κατά κράτος στις μονομαχίες, ελέγξαμε το ρυθμό, είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά μας έλειψε το γκολ. Πιστεύω όμως πώς θα το βελτιώσουμε αυτό, έτσι ώστε να έρθουν πάλι τα νικηφόρα παιχνίδια»

Σπ. Βρονταράς (παίκτης Πανθρακικού): «Βρεθήκαμε σε μία πολύ κακή ημέρα όλοι οι παίκτες της ομάδας. Οι αντίπαλοι μας, μπήκαν με καλύτερη ψυχολογία στο παιχνίδι, αλλά αυτό που ξέρω για τη δική μου ομάδα είναι πώς πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος»

Β' Εθνική, Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης 0-0
Πανσερραικός-Καλλιθέα 1-1
Προοδευτική-Καλαμάτα 3-2
Βέροια-Χαιδάρι 0-1
Νίκη Βόλου-Εθνικός Αστέρας 2-1
Θρασύβουλος-Ηλυσιακός 0-2
Καστοριά-Μεσσηνιακός 2-0
Αγροτικός Αστέρας-Εθνικός 3-0
ΠΑΣ Γιάννενα-Λεβαδειακός 1-1

Η Βαθμολογία

1. Λεβαδειακός 13
2. Ηλυσιακός 10
3. Αγροτικός Αστέρας 10
4. Θρασύβουλος 9
5. Πανσερραικός 9
6. Χαιδάρι 9
7. ΠΑΣ Γιάννενα 8
8. Καλλιθέα 8
9. Βέροια 7
10. Πανθρακικός 7
11. Αστέρας Τρίπολης 6
12. Μεσσηνιακός 6
13. Καστοριά 5
14. Προοδευτική 5
15. Εθνικός 4
16. Εθνικός Αστέρας 4
17. Νίκη Βόλου 3
18. Καλαμάτα 1

 

 
Την Πέμπτη φιλικό με Καλαμάτα
Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ομάδας από την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Αστέρας στην Κομοτηνή, που θεωρείται η καλύτερη της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα κέρδισε τα κολακευτικά σχόλια των αντιπάλων.

Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, είχε διάρκεια στην καλή απόδοση, καλή κυκλοφορία της μπάλας, όλες οι γραμμές λειτούργησαν πολύ καλά και είχε τις προϋποθέσεις για να φτάσει σε μία σημαντική εκτός έδρας επιτυχία.

Γι' αυτό ακριβώς το λόγο, ο βαθμός της ισοπαλίας απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο Πανθρακικός, αφήνει με ανάμικτα αισθήματα τους ανθρώπους του Αστέρα, καθώς η πολύ εμφάνιση δε συνοδεύθηκε από νικηφόρο αποτέλεσμα στην Κομοτηνή, ενώ αποβλήθηκε και ο Νίκος Λαζαρίδης στα τελευταία λεπτά της συνάντησης.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την ΠΑΕ Πανθρακικός για την άψογη φιλοξενία και επιφυλάσσεται για ανάλογη φιλοξενία στο αντίστοιχο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.

Το κενό που μεσολαβεί μέχρι το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στις 29 Οκτωβρίου είναι μεγάλο και γι αυτό το λόγο, ο Αστέρας θα παίξει δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη την Καλαμάτα, ενώ την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει στην Πάτρα την Παναχαική.

 

 

 

 
Η παιδική και η ομάδα νέων του Αστέρα Τρίπολης
Τα δοκάρια του στέρησαν κάτι καλύτερο
Καλαμάτα-Αστέρας Τρίπολης 3-2 (2-0)-Ημερομηνία 8.10.06

Η ομάδα νέων του Αστέρα Τρίπολης ηττήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την αντίστοιχη ομάδα της Καλαμάτας με 3-2, αφού δεν είχε την τύχη στο πλευρό της και τα δοκάρια σταμάτησαν δύο φορές την προσπάθεια των παικτών του.
Η καλαματιανή ομάδα παίζοντας στην έδρα της, κατάφερε να πετύχει πρώτη γκολ στο 26ο λεπτό και αφού μέχρι εκείνη την ώρα, ο Αστέρας ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μόλις στο 7ο λεπτό οι παίκτες του Αστέρα έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία για να προηγηθούν. Ο Χριστάκος έκανε ωραία σέντρα για τον Μπαρουτσάκη, αυτός μόνος από το ύψος του πέναλτι έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο Αργυρόπουλος ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε σωτήρια.

Στο 26' λοιπόν, ο Βαβαρούτσος με τον Κατράνη άλλαξαν ωραία την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, ο τελευταίος τη δεύτερη φορά πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ψυχογιό, κάνοντας το 1-0. Το γκολ αυτό αιφνιδίασε τους νεαρούς παίκτες του Αστέρα, που ένα λεπτό αργότερα δέχτηκαν και δεύτερο γκολ, με το ωραίο γυριστό σουτ του Πετσόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε περισσότερο, αλλά αντί να σκοράρει στο 48' με το Μπαρουτσάκη (το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι) στην αντεπίθεση δέχτηκε και τρίτο τέρμα. Ο Βαβαρούτσος τροφοδότησε τον Τσώνη και αυτός με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-0.

Από το σημείο εκείνο ο Αστέρας την πρωτοβουλία των κινήσεων, οι παίκτες του δεν τα παράτησαν, ανέβασαν την απόδοσή τους και επιδίωξαν να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος κάτι καλό. Στο 72' ο Μέλλος γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή για τον Ηλιόπουλο και αυτός με δυνατό συρτό σουτ μείωσε σε 3-1.
Τρία λεπτά αργότερα ο Αστέρας κατάφερε να μειώσει ακόμα περισσότερο στο σκορ και να ξαναμπεί για τα καλά στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι όταν ο Πετράκος έσπρωξε το Μπαρουτσάκη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Χριστάκος, για να αποκρούσει αρχικά ο Αργυρόπουλος, η μπάλα όμως χτύπησε στο πόδι του και «στρώθηκε» στον Μέλλο, ο οποίος σούταρε αμέσως και έκανε το 3-2.
Ο Αστέρας βγήκε στην επίθεση, κατάφερε να δημιουργήσει τις φάσεις για την ισοφάριση, αλλά στην καθοριστική φάση η τύχη του γύρισε την πλάτη. Στο 86' ο Ηλιόπουλος είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως η μπάλα από το διαγώνιο σουτ του χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Γιαννόπουλος (Μεσσηνίας).
Καλαμάτα: Αργυρόπουλος, Παπανικολόπουλος (73' Ιατρόπουλος), Τζίφας, Πιχιγιόνι, Πετράκος, Ανεστόπουλος, Βαβαρούτσος (56' Γεννάτος), Τσώνης, Κατράνης, Πετσόπουλος (90' Ντόκας), Δρακόπουλος.
Αστέρας: Ψυχογιός, Πριόβολος, Φωτόπουλος (70' Ηλιόπουλος), Κουλούρης, Αναγνωστόπουλος, Πανουτσόπουλος (46' Ματθαίος), Βλαχοκυριάκος (64' Ζιούλης), Χριστάκος, Μπαρουτσάκης, Πετρόπουλος, Μέλλος.

- Η ομάδα νέων του Αστέρα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 14 Οκτωβρίου το Μεσσηνιακό στην Τρίπολη στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ.

Δεύτερη νίκη για την παιδική ομάδα

Η παιδική ομάδα του Αστέρα κέρδισε εκτός έδρας τη Φαλαισία με 4-1 σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος και συνολικό συντελεστή τερμάτων 11-1.
 

Σταύρος Κουκάκης

 

 

 
Αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου

Δ' Εθνική, 4η αγωνιστική


Λεωνίδιο - Ν.Πέραμος  3-0
Πανθυρεατικός - Ολυμπιακός Λουτρ.  0-2
Κόρινθος - Δόξα  1-0
                                Βαθμολογία >>

Τοπικό
Α' κατηγορία, 2η αγωνιστική


Προοδευτική - Παναρκαδικός 1-5
Κορακοβούνιο - Απόλλων 0-0
Φαλαισία - Βρασιές  0-2
Παγγορτυνιακός - Ορχομενός  5-0
Μελιγού - Νεστάνη  2-0
ΑΕΚ - Ολυμπιακός  0-2
          
Ρεπό ο Ηρακλής
                                Βαθμολογία >>

Β' κατηγορία, 2η αγωνιστική

Μαντινειακός  - Ελαιοχώριο  0-0
Θρίαμβος - Αρκαδικός  1-4
Ελπίδα - Δημητσάνα  7-0
Νικηταράς - Αχιλλέας  0-0
Φορτούνα - Πάρνων  0-1
Κάψια - Τεγέα  3-5
Δόξα - Κανδήλα  1-3

                                        Βαθμολογία >>

 

 

 

 
Αποτελέσματα μπάσκετ
Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΑΠΟΚ ΠΟΣΕΙΔΩΝ - ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 51-72

A2΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΓΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΜΙΛΛΑ 2000 - ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 66-63

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ - ΑΠΟΜ ΠΗΓΑΣΟΣ 73-29
ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ - ΑΠΟΚ ΠΟΣΕΙΔΩΝ 77-46
ΑΠΟΜ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 61-64

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΑΟ ΘΟΥΡΙΑΣ - ΑΠΟΚ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΝΑΒΟΛΗ
ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 51-72

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ – Α΄ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΑΠΟΚ ΙΚΑΡΟΣ - ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 65-28
ΑΟ ΑΡΙΟΧΩΡΙΟΥ - ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 49-66
ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ 50-35

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ – Β΄ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ - ΑΠΣ ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 43-31
ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΝΟ ΠΥΛΟΥ 53-22

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ – Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ – ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ - ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ 40-42

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ – Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ - ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ 48-36
ΑΣ ΜΑΝΗΣ - ΑΓΟΝ ΓΥΘΕΙΟΥ 23-82

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ – Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ 47-51
ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ - ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ 43-62
  

Βαθμολογία >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα