Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 23-08-2010

 

 

 

 
Μεγάλη υπαίθρια Συναυλία με την μπάντα rock του Αττικού Ωδείου Τρίπολης
ΑΤΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
www.attikoodeiotripolis.gr
28ης Οκτωβρίου 18, Tel.-Fax.2710223832
Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Γιώργος Κατραλής

Μεγάλη υπαίθρια Συναυλία οργανώνει το Κέντρο Καλλιτεχνικής Πράξης του Δήμου Τρίπολης και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας στον προαύλιο χώρο του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010, στις 9:00 το βράδυ με την μπάντα rock του Αττικού Ωδείου Τρίπολης Malfunction (Μαλφάνξιον).

Η καλλιτεχνική και οργανωτική επιμέλεια είναι του Γιώργου Κατραλή και η μουσική επιμέλεια, οι διασκευές και η ενορχήστρωση του Γιώργου Παναγιωτόπουλου.
Παίρνουν μέρος:
Πλήκτρα: Ιάσονας Μήτσιος,
Ηλεκτρικό μπάσο: Αντώνης Μητρόπουλος
Ηλεκτρική κιθάρα: Δημήτρης Σαραντόπουλος,
Τύμπανα: Γιώργος Παναγιωτόπουλος
Τραγούδι: Ανδρέας Κουρέτας, Κατερίνα Σκλεπέτα

Στην ιστοσελίδα του Ωδείου www.attikoodeiotripolis.gr υπάρχουν πολλά βίντεο του συγκροτήματος τόσο στη κεντρική σελίδα όσο και στο μενού φωτογραφίες-βίντεο

Παρουσίαση της ορχήστρας rock Malfunction

Μετά από δεκαετή διαδρομή στην έρευνα και ερμηνεία του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού με τη θρυλική «Ομάδα Ελληνικής μουσικής», που έχει στο ενεργητικό της εκατοντάδες πρωτότυπες διασκευές και ενορχηστρώσεις, το Αττικό Ωδείο «συναίνεσε» στην αλλαγή σελίδας δημιουργώντας το rock συγκρότημα Malfunction. Με αυτό τον τρόπο ικανοποίησε το αίτημα των νεαρών σπουδαστών του για καλλιτεχνική δράση ανάλογη με τη νεανική κουλτούρα έκφρασης, τις προσωπικές και καλλιτεχνικές ανησυχίες και προσδοκίες τους.

Η «Ομάδα Ελληνικής μουσικής» αποτελούσε για πολλά χρόνια το μοναδικό επαγγελματικό συγκρότημα της πόλης, έχοντας στο ενεργητικό της τριάντα αξέχαστες συναυλίες (μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα), με αφιερώματα στους μεγάλους συνθέτες και ποιητές (Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, Νίκο Γκάτσο, Μ. Λοΐζο, Δ. Σαββόπουλο, Γ. Μαρκόπουλο Οδυσσέα Ελύτη κ.λπ). Είναι γεγονός ότι το φιλόμουσο κοινό της πόλης και του Ωδείου αγάπησε με πάθος αυτή την Ομάδα και σε κάθε εμφάνισή της επικρατούσε το αδιαχώρητο. Ευελπιστούμε στην επεμφάνισή της όταν οι συνθήκες και η δυναμική των πραγμάτων το επιτρέψουν, για ένα δεύτερο κύκλο αντάξιο του πρώτου.

Το rock συγκρότημα Malfunction είναι δημιούργημα του καθηγητή του Αττικού Ωδείου Τρίπολης Γιώργου Παναγιωτόπουλου, σπεσιαλίστα στην οργάνωση rock σχημάτων και βαθύ γνώστη της rock και jazz μουσικής. Δεξιοτέχνης ο ίδιος στο πιάνο, ηλεκτρικό μπάσο και τύμπανα, ανέλαβε προικισμένους σπουδαστές του Ωδείου με κλασικές σπουδές και παιδεία να τους διδάξει τη rock μουσική με το θεωρητικό υπόβαθρο που τη συνοδεύει. Όλα τα κομμάτια της συναυλίας (επιτυχίες από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο) είναι σε δικές του πρωτοποριακές διασκευές και ενορχηστρώσεις. Το συγκρότημα από την επόμενη χρονιά θα εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα και άλλες πόλεις και θα ακολουθήσει μια ανεξάρτητη επαγγελματική και καλλιτεχνική πορεία. Το Αττικό Ωδείο ευνοεί και προωθεί από την ίδρυσή του την δημιουργία μουσικών σχημάτων στο χώρο του και την μετέπειτα εξέλιξή τους.

Μια rock συναυλία αποτελεί ταυτόχρονα προσκλητήριο εκτόνωσης για τους νέους. Είναι μια λανθασμένη αντίληψη που αποκλείει τους μεγαλύτερους σε ηλικία ακροατές από την παρακολούθησή της. Στη δική μας ορχήστρα θα υπάρχει υψηλό μουσικό ενδιαφέρον για κάθε ακροατή, αφού συνυπάρχουν αρμονικά ο αυτοσχεδιασμός, το αυθεντικό ύφος και η δεξιοτεχνική ικανότητα των μελών της ορχήστρας. Σας περιμένουμε στον προαύλιο χώρο του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010, στις 9:00 το βράδυ να ξεχάσουμε για λίγο την οικονομική κρίση και να ενισχύσουμε την καλλιτεχνική αφετηρία ενός αρκαδικού συγκροτήματος με μεγάλες προοπτικές για το μέλλον.

Γιώργος Κατραλής
Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Αττικού Ωδείου

 

 

 
Συμβολική κατάληψη διοδίων
 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ελεύθεροι Δρόμοι και χώροι για όλους- σηκώστε τις μπάρες

Καταγγέλλουμε την τρομακτική αύξηση κατά 60% της τιμής των διοδίων από 1 Σεπτεμβρίου. Επιβεβαιώνεται η αντίθεσή μας με τη δημιουργία των οδικών αξόνων με ΣΔΙΤ, διότι πλέον οι δρόμοι από δημόσιοι έγιναν ιδιωτικοί.

Η Ελλάδα με ένα από τα πιο χαμηλά βιοτικά επίπεδα στην ΕΕ, διατηρεί δυσανάλογη πρωτιά στο κόστος ζωής με την πιο ακριβή βενζίνη στην Ευρωπαϊκή ζώνη και με μοναδικό φαινόμενο της παρουσίας διοδίων σε όλο τον εθνικό δρόμο όπου φυτρώνουν στην κυριολεξία σαν τα μανιτάρια.

Έχουμε για μια απόσταση Αθήνας - Θεσσαλονίκης (460 χιλιόμετρα) δέκα σταθμούς διοδίων: Πράγμα που σημαίνει ένα σταθμό κάθε 46 χιλιόμετρα. Όσο για το σύνολο των κομίστρων; Αυτό ξεπερνά τα 40 ευρώ. Πρόκειται για "χαράτσι" δίχως προηγούμενο αφού οι ιδιωτικές εταιρείες εισπράττουν χρήματα για κατασκευή δρόμων οι οποίοι έχουν ήδη πληρωθεί πολλαπλάσιες φορές από τους φορολογούμενους. Τους έχουμε πληρώσει μέσω των πανάκριβων τελών κυκλοφορίας, της άγριας φορολόγησης στα καύσιμα αλλά και με τον οβολό μας που πληρώνουμε δεκαετίες τώρα στα υπέρογκα διόδια τους και έχουμε πληρώσει μέσο των τελών στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων στη χρέωση για το ΤΕΟ (Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας ) –σε λίγο και στο δρόμο Κορίνθου-Τρίπολης Καλαμάτας θα δούμε και νέους σταθμούς διοδίων.

Στη σημερινή οικονομική συγκυρία με τη συσσώρευση ενός δυσθεώρητου χρέους πάνω από 330 δις ευρώ (για το οποίο δεν ευθυνόμαστε εμείς), με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, την ακρίβεια και την υπερφορολόγηση ακόμα και των ειδών πρώτης ανάγκης ( τρόφιμα ), η άρνηση πληρωμής των διοδίων αποτελεί και μια ηχηρή πράξη αντίστασης στην πολιτική της Τρόικα και ΔΝΤ.

Το κίνημα κατά των διοδίων έχει αποκτήσει πανελλαδική δυναμική και μαζί με τις επιτροπές αγώνα χιλιάδες είναι οι πολίτες που αρνούνται να πληρώσουν διόδια και αγωνίζονται για τη κατάργηση των ληστρικών αποικιοκρατικού τύπου συμβάσεων που παραχωρούν τους δρόμους στο αδηφάγο πολυεθνικό και ντόπιο κεφάλαιο.

Δεν ζητάμε να φύγουν τα διόδια από τη γειτονιά μας και να πάνε παρακάτω, δεν ζητάμε καλύτερη τιμολογιακή πολιτική από τις εταιρείες αλλά αγωνιζόμαστε για να παραμείνουν οι χιλιοποληρωμένοι εθνικοί δρόμοι δημόσιο κοινωνικό αγαθό κι ελεύθεροι για όλους. Συμβάλουμε και εμείς να επεκταθεί ο δίκαιος αγώνας μας σε όλο το μήκος των εθνικών δρόμων, σε πόλεις, χωριά, γειτονιές. Οι χιλιάδες πολίτες που δεν πληρώνουν να γίνουν εκατομμύρια!

Καλούμε τους πολίτες να αντιδράσουν έντονα σε αυτή την τραγική κατάσταση που διαμορφώνεται στους εθνικούς δρόμους, αρνούμενοι να πληρώσουν, και την Κυριακή 29 Αυγούστου στις 7 μ.μ. στα διόδια της Νεστάνης και του Σπαθοβουνίου να προχωρήσουμε σε συμβολική κατάληψη των διοδίων και «απελευθέρωση» για τα διερχόμενα οχήματα.

 

 

 

 
Ξεκίνησε η προετοιμασία για Εργοτέλη
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της φετινής Σούπερ Λίγκ ξεκίνησε και μαζί με αυτήν ξεκίνησε και η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε μία απογευματινή προπόνηση, η οποία είχε χωριστεί σε δύο μέρη. Αρχικά έγιναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης με αρκετές ταχύτητες και στη συνέχεια ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο, ενώ δόθηκε αρκετό βάρος σε θέματα τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν σήμερα οι Ριμκεβίτσιους, Κρις, Τζουμάκας, Αράς και Καρέρα, ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα (18.30).

Μιλώντας για την έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα της πρεμιέρας στο Ηράκλειο ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έχουν καταβάλει όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα φιλικά παιχνίδια, όπου σχεδόν όλοι είχαν τον ίδιο χρόνο συμμετοχής.

Τα φιλικά παιχνίδια έγιναν για να δούμε πώς είμαστε σε θέματα φυσικής κατάστασης και κατάστασης. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες μου, στο μεγαλύτερο μέρος των φιλικών παιχνιδιών. Έχω εικόνα για κάθε παίκτη ξεχωριστά, αλλά και για την ομάδα γενικότερα έχω εικόνα ξεκάθαρη.

Ξεκινάμε σήμερα την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, όπου θα έχουμε δύο απουσίες βασικών παικτών (Μπαστία, Ουριμπάρι) και εύχομαι οι δύο ακόμα τραυματίες (Καρέρα, Αράς) να είναι καλά, ούτως ώστε να πάμε στην Κρήτη με όσο το δυνατόν λιγότερες απουσίες»


 

 

Νέα Αρκαδικού
Γιαν. Σμυρνιώτης: «Ο Αρκαδικός θα κάνει πρωταθλητισμό»

Η πρώτη συγκέντρωση του Αρκαδικού έγινε την Κυριακή το βράδυ στα γραφεία της ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης και από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας για την σαιζόν 2010-2011.

Σίγουρα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τις πρώτες σκέψεις του προπονητή της ομάδας Γιάννη Σμυρνιώτη εν όψει της δεύτερης συνεχόμενης χρονιάς του Αρκαδικού στην Α2 κατηγορία, τη στιγμή που ο ίδιος πλέον μπαίνει στον πέμπτο χρόνο παρουσίας του στην ομάδα.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης μίλησε στο «arcadiasports» για την φετινή χρονιά και λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση και το τρέξιμο στο γήπεδο του Παναρκαδικού, δε διστάζει να βάλει αρκετά ψηλά τον πήχη, λέγοντας χαρακτηριστικά πώς στόχος της ομάδας για φέτος θα είναι ο πρωταθλητισμός.

ΕΡ- Ο Αρκαδικός ήταν η ευχάριστη έκπληξη της περσινής χρονιάς στην Α2 κατηγορίας τερματίζοντας στην 4η θέση. Τι να περιμένουμε από τη φετινή χρονιά;
- Στόχος μου είναι να κρατήσει τουλάχιστον η ομάδα τα κεκτημένα. Στο μυαλό μου είναι να κρατήσει η ομάδα αυτά που πέτυχε πέρσι, έτσι ώστε να μπορέσει να εδραιωθεί ως μία από τις πολύ καλές ομάδες της Α2 κατηγορίας. Είναι πολύ βασικό αυτό και πρέπει να το έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Σαφώς περιμένουμε και καλύτερα πράγματα. Μπορεί στην αρχή να είναι δύσκολα και για μένα ίσως, αλλά και για ολόκληρο το τεχνικό επιτελείο, αφού θα είναι μία νέα ομάδα με 10-11 νέα παιδιά. Θα πέσει μεγάλο βάρος σε μας όσον αφορά το στήσιμο της ομάδας και το τι θα περιμένουμε από τους νέους παίκτες. Πιστεύω ότι θα αντιπαρέλθουμε αυτό, με τη φρεσκάδα των παικτών που είναι νέοι σε μία ομάδα και θα θέλουν να δείξουν πράγματα και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Το ευχάριστο είναι ότι κάναμε έναν πολύ καλό χειρισμό με τη διοίκηση του δυναμικού που θα έχουμε ως ομάδα. Αυτή τη στιγμή και ξεκινώντας προετοιμασία έχουμε σχεδόν όλο το ρόστερ, ενώ πέρσι δεν ήταν έτσι. Αυτό πιστεύω πώς θα λειτουργήσει υπέρ της ομάδας. Πραγματικά με τις πρώτες κουβέντες που έχω κάνει με τους δύο ξένους παίκτες, όλοι θα μπουν κάτω από την ομάδα και αυτό που είχα πέρσι στο μυαλό μου «σταρ θα είναι μόνο η ομάδα» θα το κρατήσουμε και φέτος, θα το διαφυλάξουμε όπως και πέρσι και πιστεύω πώς όλα θα πάνε καλά

ΕΡ- Πώς θα χαρακτήριζες τους φετινούς παίκτες της ομάδας;
- Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά όσον αφορά το τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα και πώς θα είναι στημένη η ομάδα. Νομίζω πώς όλα τα παιδιά που έχουν έρθει, έχουν στόχο να παίξουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτό κοίταζα και εγώ, τι στόχους έχει ο κάθε παίκτης. Νομίζω πώς πατώντας πάνω σε αυτό, έχουμε φτιάξει μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να πω και θεωρώ σίγουρο είναι πώς αυτή η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό.

ΕΡ- Το διάστημα που απομένει για την έναρξη της προετοιμασίας, να περιμένουμε κάποια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής;
- Μπορεί να έχουμε κάτι όσον αφορά το ρόστερ. Όσον πιο γεμάτοι είμαστε τόσο το καλύτερο, αλλά όποιος παίκτης και να έρθει θα είναι στα ίδια στάνταρντ. Παίκτης που μπορεί να μην έχει μεγάλη εμπειρία, αλλά θα έχει μεγάλη διάθεση να παίξει, μεγάλο κουράγιο να μπει και να παλέψει, αλλά και να διεκδικήσει κάτι για τον ίδιο τον εαυτό του. Αυτό θα γίνει κάτι με τους δύο παίκτες που μπορεί να έρθουν για να κλείσει το ρόστερ.

ΕΡ- Αυτό που εντυπωσιάζει αυτή τη στιγμή είναι πώς οι δύο πρώτοι παίκτες που έφτασαν στην Τρίπολη ήταν οι δύο ξένοι του Αρκαδικού. Ειδικά ο Λέβεν έχει έρθει εδώ και δύο εβδομάδες. Σε πολλές περιπτώσεις οι ξένοι έρχονται αφού έχει ξεκινήσει η προετοιμασία…
- Με τον Λέβεν που είμαστε πολλές ώρες μαζί τις τελευταίες ημέρες, για να νιώθει και πιο οικεία μου είπε πώς έκανε καλά που ήρθε στην Τρίπολη δύο εβδομάδες νωρίτερα. Με ευχαριστεί πολύ αυτό που συμβαίνει αυτό, που οι δύο ξένοι παίκτες βρίσκονται ήδη στην Τρίπολη και νομίζω πώς θα είναι ένα από τα ατού της ομάδας φέτος. Μας τιμάει κιόλας αυτό που θα τους έχουμε ως αθλητές, διότι πρόκειται για δύο πολύ αξιόλογους παίκτες, αλλά τιμάει και τους ίδιους που δείχνουν σεβασμό στη νέα τους ομάδα.

Το νέο πρόσωπο και η απουσία

Ένα νέο πρόσωπο είχε η «πρώτη» του Αρκαδικού, αφού η παλιά πρωταθλήτρια του Αρκαδικού στο μήκος Αλεξία Ροινιώτη, ανέλαβε το τμήμα μάρκετιγκ της ομάδας μετά από την μεγάλη εμπειρία που απέκτησε τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα σε αντίστοιχες θέσεις μεγάλων εταιρειών.

Την ίδια στιγμή υπήρξε και μία απουσία στην «πρώτη» του Αρκαδικού, καθώς ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σμυρνιώτη στο τεχνικό επιτελείο, Γιάννης Καστρίτης, παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να είναι παρών στην «πρώτη» της φετινής αγωνιστικής περιόδου..

Σε ρόλο μεταφραστή ο Μπρόζος

Σε ρόλο μεταφραστή ο Γιώργος Μπρόζος, που την ώρα που μιλούσαν οι άνθρωποι της διοίκησης και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, μετέφραζε στους δύο ξένους παίκτες (Λέβεν, Μίσκοβιτς) τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης.

Μετά τη θητεία του στις ΗΠΑ ο Μπρόζος γνωρίζει άριστα την αγγλική και έκανε άψογη μετάφραση στους δύο συμπαίκτες του, βάζοντας τους έτσι επακριβώς στο νόημα των όσων ειπώθηκαν.

Η «πρώτη» του Αρκαδικού

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ η πρώτη συγκέντρωση του Αρκαδικού εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης.

Το παρών στην συγκέντρωση όπως ήταν αναμενόμενο έδωσαν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Μίσκοβιτς, Λέβεν, Μόρφης, Προδρόμου, Κόκκαλης, Αντωνιάδης, Κατιάκος, Νεοφυτίδης, Μπρόζος) μαζί με τον μοναδικό «παλιό» Μύρωνα Παπαδάκη.

Στην πρώτη συγκέντρωση η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο του Αρκαδικού καλωσόρισαν τους παίκτες της ομάδας και στην καθιερωμένη ομιλία τους, οριοθέτησαν τους στόχους της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011, που δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μπάσκετ Μιχάλης Σμυρνιώτης που καλωσόρισε τους παίκτες στην «οικογένεια του Αρκαδικού» επεξηγώντας άμεσα πώς οι άνθρωποι που αποτελούν τη διοίκηση της ομάδας έχουν περάσει από όλες τις θέσεις του τμήματος και πρώτα από όλα ως παίκτες για πολλά χρόνια.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Αρκαδικού έθεσε ως στόχο της περιόδου τον πρωταθλητισμό, ενώ έκανε λόγο για τις απαραίτητες προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν στην ομάδα προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, τονίζοντας από την πλευρά του πώς είναι πολύ σημαντική η πειθαρχία στις τάξεις της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά πώς «αν δεν υπάρχει πειθαρχία, δεν υπάρχει αποτέλεσμα».

Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από όλους τους παράγοντες της ομάδας, όπως είναι ο Δημήτρης Ζαμπαθάς, ο Νίκος Κουτσουμπός, ο Παναγιώτης Παγκράτης, ο Πάνος Χαραλαμπόπουλος και ο Παναγιώτης Μπασακιώτης, οι οποίοι τόνισαν από την πλευρά τους πώς «όλοι οι άνθρωποι της ομάδας θα κάνουν τα πάντα για να διευκολύνουν το έργο σας» ενώ ζήτησαν να υπάρχει καλή εικόνα της ομάδας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. «Είναι σημαντικό να γίνουμε ομάδα. Αν έχουμε πετύχει κάτι τα τελευταία χρόνια, είναι γιατί γίναμε όλοι μία ομάδα. Αν ενώσουμε τις δικές μας δυνάμεις με τις δικές σας, τότε όλα θα πάνε καλά. Η Τρίπολη αγαπάει το μπάσκετ και είναι στο χέρι σας να φέρετε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.» ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τους παράγοντες της ομάδας.

Ο Μπάμπης Αλεξόπουλος ήταν ο πρώτος εκ των προπονητών που καλωσόρισαν τους παίκτες του Αρκαδικού, τονίζοντας πώς πρέπει να υπάρχει διάθεση για δουλειά στο γήπεδο από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, ενώ δεν παρέλειψε να μεταφέρει τις ευχές του απόντα Γιάννη Καστρίτη σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ακολούθησε η τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας Γιάννη Σμυρνιώτη, ο οποίος τόνισε αρκετά πράγματα περνώντας το δικό του μήνυμα προς τους παίκτες τονίζοντας χαρακτηριστικά τα παρακάτω οκτώ σημεία:

- «Η επιλογή παικτών δεν ήταν τυχαία. Πιστεύω σε σας και θέλω να κάνετε καλό πρωτάθλημα, πρώτα για σας και μετά για την ομάδα»
- «Η προσωπική σας επιτυχία πρέπει να έρθει μέσα από την ομάδα»
- «Οι δέκα νέοι παίκτες αποτελούν ρίσκο για κάθε ομάδα. Φέτος χρειάζεται πολύ περισσότερη δουλειά στο γήπεδο και περισσότερη υπομονή από όλους.»
- «Ο Αρκαδικός θα πρέπει να καθιερωθεί στην κατηγορία.»
- «Πάνω από όλους είναι η ΟΜΑΔΑ. Δεν υπάρχει STAR. Κανείς δεν θα είναι πάνω από κανέναν.»
- «Πρέπει να υπάρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους συμπαίκτες σας και πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ για την προσπάθεια της ομάδας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε τους ρόλους που θα έχετε»
- «Πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ.»
- «Κάθε ομάδα χτίζεται τους δύο πρώτους μήνες.»

Παρευρέθηκαν ακόμα στην «πρώτη» συνάντηση του Αρκαδικού οι γιατροί Κώστας Κωτσιόπουλος, Φώτης Μαλλίρης, ο φυσιοθεραπευτής Ανδρέας Κόκκινος και η υπεύθυνη του τμήματος μάρκετιγκ Αλεξία Ροινιώτη.

Μετά την πρώτη συνάντηση στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (που διήρκησε περίπου 45 λεπτά), η διοίκηση του Αρκαδικού παρέθεσε γεύμα στους παίκτες σε γνωστό μαγαζί στην περιοχή του Κάψια.

Την Δευτέρα το πρωί, οι παίκτες του Αρκαδικού θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα (7.30 μ.μ.) της ίδιας ημέρας θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας με τρέξιμο στο γήπεδο του Παναρκαδικού.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα