Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 25-05-2010

 

 

 

 
Κοινό ψήφισμα δήμων Τροπαίων και Κοντοβάζαινας για Καλλικράτη
ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ - ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΤΟΒΑΖΑΙΝΑΣ
Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

Τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Τροπαίων και Κοντοβάζαινας Αρκαδίας, τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων των περιοχών των δυο Δήμων καθώς και κινήσεις πολιτών Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την τελική μορφή του προσχεδίου Νόμου «Καλλικράτης» όσον αφορά το χωροταξικό του Ν. Αρκαδίας.

Είναι αδιανόητο μια περιοχή 1.050.000 στρεμμάτων που καλύπτει το 98% της Γορτυνίας μιας περιοχής με ιδιαιτερότητες γεωφυσικές (ορεινός όγκος) κοινωνικονομικές (μη ύπαρξη κοινωνικής συνάφειας και παρεμφερών οικονομικών συνθηκών) και συγκοινωνιακές (προβληματικές και πολλές φορές αδύνατες συγκοινωνιακές συνθήκες με προβληματικό οδικό δίκτυο αρκετών χιλιομέτρων) αποτελούμενη τώρα από 8 Δήμους να γίνεται ένας.

Δεν είναι κατανοητό, ενώ η αρχική πρόταση του Υπουργείου βασιζόμενη και σ’ αυτές τις ιδιαιτερότητες να προβλέπει δύο Δήμους και τμήμα της περιοχής σε τρίτο προτεινόμενο, χαρακτηριζόμενους ως ορεινούς, η τελική πρόταση να μιλά για έναν Δήμο χωρίς χαρακτηρισμό.

Πότε εφαρμόστηκαν τα κριτήρια; Τόσο λάθος ήταν η αρχική πρόταση;

Εκφράζοντας την αγανάκτηση των δημοτών μας ζητάμε:

• Από τον Υπουργό, που και ο ίδιος όπως μας δήλωσε πιστεύει στην ορθότητα της αρχικής πρότασης, να προχωρήσει την αποδοχή του αιτήματός μας για δημιουργία δυο Δήμων στη Γορτυνία (ΒΑ και ΝΔ Γορτυνίας) χωρίζοντας την απέραντη αυτή περιοχή στα δυο
• Από τους Βουλευτές του Νομού κοινή παρέμβαση για αποδοχή αυτού του αιτήματος
• Τα πολιτικά κόμματα να στηρίξουν στη Βουλή το αίτημά μας

Κάθε άλλη λύση είναι έξω από το πνεύμα και τη φιλοσοφία του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες και οδηγεί όχι σε ανάπτυξη, αλλά σε αφάνιση και ερήμωση των απομακρυσμένων ορεινών όγκων της περιοχής που καλύπτουν και το 70% αυτής.

Το παρόν ψήφισμα συνυπογράφουν οι Δήμαρχοι Τροπαίων Ιωάννης Παπασταματίου, Κοντοβάζαινας Αποσκίτης Ηλίας, δεκάδες σύλλογοι των απανταχού συμπατριωτών μας καθώς και κινήσεις πολιτών των παραπάνω Δήμων,
------------------------------------------
Επίσης αύριο 26/05/2010 νωρίς το απόγευμα, Αντιπροσωπεία φορέων των Δήμων Τροπαίων και Κοντοβάζαινας, θα συναντηθεί με τους Βουλευτές του Νομού και εκπροσώπους κοινοβουλευτικών κομμάτων, για να διατυπώσει το αίτημα για δυο Δήμους στη Γορτυνία και να επιδώσει σχετικό ψήφισμα.

Αργότερα (περίπου στις 19:00) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση Δημοτών Δήμων Τροπαίων και Κοντοβάζαινας Ν. Αρκαδίας στην Παλιά Βουλή (με συνεργασία των δυο Δήμων, συλλόγων απανταχού συμπατριωτών μας και κινήσεων πολιτών) και στη συνέχεια πορεία στη Βουλή.

 

 

 

 
Πρόγραμμα ΕΣΠΑ "ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ"
Προδημοσιεύτηκε στις 21/05/2010 ο οδηγός του προγράμματος «ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ). Περισσότερα...

 

 

 

 
Νέο ρεκόρ στα 200 μέτρα πεταλούδα ο Δρυμωνάκος
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Δρυμωνάκος του ΚΟΑΤ στα 200 μέτρα πεταλούδα στο διεθνές μίτιγκ κολύμβησης του Ντουμπρόβνικ.

Αν και δεν είχε ιδιαίτερο συναγωνισμό, αφού ο δεύτερος κολυμβητής τερμάτισε με μισό λεπτό διαφορά πίσω του, ο Δρυμωνάκος έκανε 1.57.26 βελτιώνοντας το 1.57.41 που είχε κάνει την περασμένη εβδομάδα στο «Ακρόπολις» παραμένοντας στην 4η θέση του σχετικού πίνακα με τις καλύτερες φετινές επιδόσεις στην Ευρώπη.

Ο Δρυμωνάκος δείχνει πώς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ τη δεύτερη μέρα των αγώνων στο Ντουμπρόβνικ ο Έλληνας πρωταθλητής πρώτευσε στα 200 μέτρα μικτή ατομική με 2:04.90 και στα 200 μέτρα ελεύθερο με 1:54.65, ενώ παράλληλα τερμάτισε δεύτερος στα 100μ. πεταλούδα με 54.93.

Ο 26χρονος κολυμβητής του ΚΟΑΤ αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής των αγώνων, χάρη και στη σπουδαία επίδοσή του στα 200 μέτρα πεταλούδα.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Γιάννης Δρυμωνάκος θα μετάσχει στο γκραν πρι της Κοΐμπρα.

 

 

 
Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας
Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 και πολλοί φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν από την πρώτη ημέρα κιόλας, ανανεώνοντας το εισιτήριο τους, δείχνοντας και έμπρακτα την ικανοποίηση τους στη κίνηση της ΠΑΕ να χαμηλώσει τις τιμές των εισιτηρίων.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται καθημερινά 12.00-19.00 από την μπουτίκ της ΠΑΕ στο γήπεδο και από τη Δευτέρα 31 Μαΐου και στο ειδικά διαμορφωμένο εκδοτήριο που θα λειτουργεί στην Πλατεία Πετρινού.

Δύο νέα πρόσωπα στο τεχνικό τιμ

Ο Αστέρας προχώρησε σε συμφωνία με δύο νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το τεχνικό τιμ δίπλα στο Βαγγέλη Βλάχο. Πρόκειται για το Νίκο Κοτσοβό, που θα είναι ο βοηθός προπονητή και ο Γιώργος Πήδουλας που θα είναι ο γυμναστής της ομάδας.

Ο Κοτσοβός είναι 43 ετών και πέρσι ήταν σκάουτερ στη Λάρισα, ενώ παλιότερα είχε τον ίδιο ρόλο και στον Πανιώνιο. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, στον Παναρκαδικό και για πολλά χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ η προπονητική του καριέρα περιλαμβάνει θητεία στον Ατρόμητο και τον Φωστήρα. Έχει δίπλωμα προπονητή κατηγορίας UEFA PROFESSIONAL.

Ο Γιώργος Πήδουλας έχει περάσει από την ΑΕΚ την εποχή που ήταν προπονητής ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ, όπου ήταν αρμόδιος και για την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών. Έχει συνεργαστεί ακόμα με τον Ατρόμητο και τον Εθνικό.

Οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις

Τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε ο Αστέρας, φέρνοντας πίσω στην Τρίπολη μετά από δύο χρόνια τον Ροτζέριο Μάρτινς, ενώ παράλληλα προχώρησε στην απόκτηση των Γκόραν Ρούμπιλ και Σαλίμ Αράς.

Ο Ροτζέριο γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1984 στην Ουμπεράμπα της Βραζιλίας και είναι ο πρώτος ξένος στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης, συνδέοντας το όνομα του με τις ανόδους από την Γ’ Εθνική μέχρι τη Σούπερ Λίγκα και την πρώτη χρονιά σε αυτήν σκοράροντας μάλιστα το πρώτο γκολ του Αστέρα στην κορυφαία εθνική κατηγορία εναντίον του Παναθηναικού. Με τον Αστέρα μετράει 70 συμμετοχές σε αγώνες εθνικών κατηγοριών σημειώνοντας 13 γκολ.

Την σαιζόν 2008-09, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τον Εργοτέλη στη Σούπερ Λίγκα και στην σαιζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες με τον Ολυμπιακό Βόλου, συμβάλλοντας σημαντικά για την άνοδο του στη Σούπερ Λίγκα με 18 τέρματα.

Ο Αράς γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1982 στη Μασσαλία, αγωνίζεται ως αριστερό χαφ και είναι 13 φορές διεθνής με την Εθνική Αλγερίας. Ο Αράς έχει αγωνιστεί με επιτυχία στη Μαρσέιγ, το Στρασβούργο (με το οποίο πανηγύρισε το Λιγκ Καπ Γαλλίας το 2005), την Τουλούζ, τη Ρεμς, τη Μπαστιά, ενώ τους τελευταίους έξι μήνες αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Ρούμπιλ γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1981 στο Σλαβόνσκι της Κροατίας, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και στη μέχρι σήμερα καριέρα του έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα των Ναντ, Λαβάλ, Σονάν Μπελμάρ, Ριέκα, Χάιντουκ.

 

 

 
Αμύντας-Αρκαδικός 81-84 (65-65, 28-30)
Μόνο αυτός θα κέρδιζε...

Ποια άλλη ομάδα της Α2 κατηγορίας θα μπορούσε να κερδίσει ένα παιχνίδι που έδειχνε χαμένο, ποια ομάδα θα έχανε πέντε πόντους λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, επτά πόντους 1:30 πριν το φινάλε της παράτασης, έχοντας χάσει τέσσερις παίκτες με πέντε φάουλ (Σουρλής, Παπαδάκης, Μαναβόπουλος, Καραδολάμης), τον Σιβορότκα με δύο αντιαθλητικά φάουλ μετά από μόλις 2,5 λεπτά παιχνιδιού και τον στρατευμένο Κοψαύτη να τραυματίζεται.

Η απάντηση είναι μία και μοναδική: Ο μεγάλος φετινός Αρκαδικός, που παίζοντας για την ιστορία του και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, μία εβδομάδα μετά τη νίκη στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ με 79-76, κέρδισε στο κλειστό του Υμηττού με 84-81 τον Αμύντα διατηρώντας την 5η θέση στο βαθμολογικό πίνακα και ταυτόχρονα το κύρος που τον συνοδεύει ως ομάδα.
Δεν θα μπορούσε άλλωστε να χάσει ο Αρκαδικός ανήμερα της γιορτής της πόλης, όπου γιόρταζαν οι δύο πολιούχοι Πέτρος και Παύλος. Έτσι, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που συνάντησε στο δρόμο για την εκτός έδρας νίκη, ανέτρεψε τα δεδομένα και έφτασε στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα επί ενός ιστορικού σωματείου του ελληνικού μπάσκετ όπως είναι ο Αμύντας.

Το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος του είχε πολλές και δυνατές συγκινήσεις, προσωπικές μονομαχίες και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής περιόδου και της πεντάλεπτης παράτασης δημιουργήθηκαν «ήρωες» και «μοιραίοι παίκτες»
Ας θυμηθούμε πώς κύλησαν αυτά τα τελευταία δευτερόλεπτα στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης και της πεντάλεπτης παράτασης:

00.22 πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας ο Ζούπας με δύο ελεύθερες βολές έδωσε προβάδισμα πέντε πόντων στον Αμύντα (65-60).
00.14 ο Κοψαύτης με καλάθι και φάουλ μείωσε στους δύο πόντους (65-63).
00.13 ο Λαζαρίδης αστόχησε σε δύο ελεύθερες βολές και έδωσε την ευκαιρία στον Αρκαδικό να ισοφαρίσει ή ακόμα και να κερδίσει το παιχνίδι
00.06 με ασίστ του Λυμπερόπουλου, ο Τόσιτς κάρφωσε την μπάλα στέλνοντας το παιχνίδι (65-65) στην παράταση
00.04 στην επαναφορά της μπάλας από τους γηπεδούχους, ο Παγώνης έχασε τον έλεγχο της με αποτέλεσμα να βγει άουτ. Ο Αρκαδικός έκανε την τελευταία επίθεση, αλλά το σουτ του Σιζόπουλου ήταν άστοχο.

Κατά τη διάρκεια της παράτασης ο Αμύντας ξέφυγε με επτά πόντους (77-70 με το χρονόμετρο να δείχνει 01.30). Λίγα δευτερόλεπτα πριν, τραυματίστηκε ο Κοψαύτης που έπεσε άσχημα στο παρκέ, αντικαταστάθηκε και το ιατρικό τιμ της ομάδας του φόρεσε κολλάρο. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού και για προληπτικούς λόγους ο Αστρινός γκάρντ μετέβη στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 για να κάνει ακτινογραφίες και να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά ενδεχομένως να του συστηθεί μερικές μέρες ξεκούραση.

00.46 πριν το τέλος της παράτασης ο Ζούπας με μία εύστοχη βολή έδωσε προβάδισμα πέντε πόντων στον Αμύντα (79-74).
00.37 ο Σκουζής αστόχησε σε τρίποντο
00.29 ο Μπούτρος αστόχησε σε δύο ελεύθερες βολές
00.20 ο Σιζόπουλος ευστόχησε σε τρεις ελεύθερες βολές μειώνοντας τη διαφορά στους δύο πόντους (79-77)
00.19 ο Λαζαρίδης ευστόχησε σε μία ελεύθερη βολή (80-77)
00.16 ο Σκουζής με δύο εύστοχες βολές έφερε το παιχνίδι στον πόντο (80-79)
00.14 ο Ζούπας με μία εύστοχη βολή έδωσε δύο πόντους προβάδισμα στον Αμύντα (81-79)
00.04 ο Γιοβάνοβιτς με τρίποντο δίνει το προβάδισμα στον Αρκαδικό (81-82), προσθέτοντας στη λίστα παικτών της ομάδας που έχουν ευστοχήσει στα buzzer-beater μετά από τους Μαναβόπουλο, Σιζόπουλο, Κοψαύτη
00.01 λάθος επαναφορά και πάλι από τους γηπεδούχους, ο προπονητής τους δέχεται τεχνική ποινή και ο Σκουζής με δύο εύστοχες ελεύθερες βολές διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα (81-84).

Με το άκουσμα της λήξης γίνονται επεισόδια από μερίδα φίλων των γηπεδούχων, όπου με την επέμβαση των ψυχραιμότερων έληξαν γρήγορα.
Διαιτητές: Παναγιώτου - Νικολούλης - Τζαφλέρης.
Τα δεκάλεπτα: 15-14, 28-30, 51-48, 65-65 (κ.α.), 81-84 παρ.
ΑΜΥΝΤΑΣ (Σορώτος): Ζούπας 24, Μπάρμπας, Σαμοθράκης 5, Μούκας 6 (2), Μπούτρος 10, Τζέμης, Παγώνης 13, Αγγελόπουλος, Λαζαρίδης 12 (3), Γιανναλέτσος 11.
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Σμυρνιώτης): Σκουζής 4, Τόσιτς 17 (2), Παπαδάκης 7, Λυμπερόπουλος, Κοψαύτης 3, Σιζόπουλος 8 (1), Γιοβάνοβιτς 13 (1), Καραδολάμης 8, Μαναβόπουλος 16, Σουρλής 3 (1), Σιβορότκα 2, Τζουγκαράκης 3.

Σμυρνιώτης: «Παίξαμε για την αξιοπιστία του μπάσκετ»

Μιλώντας μετά το νικηφόρο παιχνίδι του Αρκαδικού στο κλειστό γυμναστήριο του Υμηττού, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε: «Ξέραμε πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι δυο ομάδες είχαν διαφορετικά κίνητρα και όλη την εβδομάδα προσπαθούσαμε να πούμε στα παιδιά πως είναι καλό να παίξουν για τους εαυτούς τους πιο πολύ.

Ξέραμε πως ο Αμύντας ήθελε το ματς, όμως έτσι χτίζεται η ιστορία των συλλόγων. Να παίζει σ’ όλους τους αγώνες όπως μπορεί ανεξάρτητα με τη σημασία τους. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας, της διοίκησης, δεν μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό αν και ήξερα πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση για τους γηπεδούχους. Παίξαμε για την αξιοπιστία του μπάσκετ.

Ενώ βρεθήκαμε με επτά πόντους πίσω στο σκορ κατά τη διάρκεια της παράτασης δεν τα παρατήσαμε, κάτι που έκανε ο Αμύντας καθώς νόμιζε πως ο αγώνας είχε λήξει. Ήμασταν συγκεντρωμένοι 45 λεπτά και αυτό τελικά μέτρησε».

Ο προπονητής του Αρκαδικού έδωσε ρεπό στους παίκτες της ομάδας για τη Δευτέρα ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για το απόγευμα της Τρίτης, όπου θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με τον ΚΑΟΔ στην Τρίπολη.

Τέσσερις παίκτες του Αρκαδικού στο ΤΟΡ-10

Μετά τα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής, η παρουσία των παικτών του Αρκαδικού στις στατιστικές κατηγορίες της κατηγορίας είναι άκρως ικανοποιητική, καθώς τέσσερις παίκτες του συμπεριλαμβάνονται στα ΤΟΡ-10 της Α2 κατηγορίας!

Ο Μαυροβούνιος σέντερ του Αρκαδικού Λιούμπο Γιοβάνοβιτς είναι ο δεύτερος πιο εύστοχος παίκτης στα δίποντα έχοντας 124/185 που μεταφράζεται στο εντυπωσιακό ποσοστό 67 %, ενώ είναι ακόμα 3ος στην αξιολόγηση του συστήματος tendex με 0.714 και 5ος στα κοψίματα με 22.

Ακόμα, ο Γιώργος Σουρλής είναι 4ος στην οικονομία με 87 βαθμούς και 6ος «κλέφτης» του πρωταθλήματος με 37 κλεψίματα, ενώ ο Ανδρέας Σιζόπουλος είναι ο 5ος πιο εύστοχος παίκτης της Α2 κατηγορίας από τη γραμμή των ελευθέρων βολών με ποσοστό 84,9 % (84/99) και 7ος στα κλεψίματα με 35.

Τέλος, ο Μύρωνας Παπαδάκης είναι 8ος στην οικονομία με 70 βαθμούς ανεβαίνοντας κατακόρυφα στις τελευταίες αγωνιστικές στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία.

Αυτοί είναι οι τέσσερις παίκτες του Αρκαδικού που ξεχωρίζουν στις στατιστικές κατηγορίες της Α2 μετά τα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά οι σχετικοί πίνακες στατιστικών έχουν ως εξής:
ΣΚΟΡΕΡ
1. Λιακόπουλος 640 (Πέραμα)
2. Γκαγκαλούδης 560 (Ολυμπιάδα)
3. Τότσιος 494 (Ίκαροι)

ΜΠΟΜΠΕΡ
1. Κακλαμάνος 78 (Παγκράτι)
2. Σκούταρης 77 (Πέραμα)
3. Μπάρδας 77 (ΟΦΗ)

ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ
1. Λάτοβιτς 342 (ΑΓΟΡ)
2. Αμάτο 303 (Πέραμα)
3. Κουτρούλιας 221 (Ν. Ήστ)

ΑΣΙΣΤΣ
1. Λιακόπουλος 177 (Πέραμα)
2. Ζούπας 154 (Αμύντας)
3. Γκαγκαλούδης 148 (Ολυμπιάδα)

ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ
1. Γκαγκαλούδης 54 (Ολυμπιάδα)
2. Πέτροβιτς 47 (Ηρακλής)
3. Καραποστόλου 42 (Ηρακλής)
6. Σουρλής 37 (Αρκαδικός)
7. Σιζόπουλος 35 (Αρκαδικός)

ΚΟΨΙΜΑΤΑ
1. Κουτρούλιας 32 (Ν. Ήστ)
2. Βαγενάς 23 (ΟΦΗ)
3. Χαρισμίδης 23 (Παγκράτι)
4. Ψαθάς 23 (ΑΓΟΡ)
5. Γιοβάνοβιτς 22 (Αρκαδικός)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
1. Γκαγκαλούδης 109 (Ολυμπιάδα)
2. Ζούπας 106 (Αμύντας)
3. Λιακόπουλος 96 (Πέραμα)
4. Σουρλής 87 (Αρκαδικός)
8. Παπαδάκης 70 (Αρκαδικός)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
1. Κακιούζης 0.764 (Παγκράτι)
2. Αναγνωστόπουλος 0.728 (Ξάνθη)
3. Γιοβάνοβιτς 0.714 (Αρκαδικός)

ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ
1. Παναγιωτόπ. 84/92 (Ξάνθη)
2. Γκαγκαλούδης 174/199 (Ολυμπιάδα)
3. Καράμπουλας 88/101 (Ίκαρος/Έσπερος)
5. Σιζόπουλος 84/99 (Αρκαδικός)

ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΠΟΝΤΑ
1. Τοπούζης 101/147 (Ίκαροι Σερρών)
2. Γιοβάνοβιτς 124/185 (Αρκαδικός)
3. Καρτέλο 103/155 (ΚΑΟΔ)

ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ
1. Σκούταρης 77/161 (Πέραμα)
2. Πέκοβιτς 67/142 (Δάφνη)
3. Βαρδιάνος 42/90 (Ίκαρος/Έσπερος)

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα